fbpx

Ζήκος: «Για αυτούς τους λόγους ο Γιόνσον είναι καλύτερος από Εμβιλά και Πέρεθ»

Ζήκος: «Για αυτούς τους λόγους ο Γιόνσον είναι καλύτερος από Εμβιλά και Πέρεθ»

Ο Άκης Ζήκος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θεωρεί τον Γενς Γιόνσον της ΑΕΚ ένα από τα καλύτερα αμυντικά χαφ της Super League.

Με ανάρτησή του στο instagram, ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ υποστήριξε ότι ο Δανός είναι ο κορυφαίος αμυντικός χαφ στο πρωτάθλημα. Αρκετοί ήταν αυτοί οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν την άποψη του Άκη Ζήκο, με τον τελευταίο όμως να εξηγεί λέγοντας:

«Για να μην μπερδευόμαστε. Αμυντικά χαφ ήταν και οι Ρεδόνδο, Μακελελέ, Σκόουλς, Κατσουράνης, Βιεϊρά και πολλοί άλλοι. Η κουβέντα γίνεται για το αν ο Γιόνσον είναι ή δεν είναι καλύτερος αμυντικός χαφ σε σύγκριση με τον Πέρεθ και τον Εμβιλά.

Η απάντηση είναι απλή: Ο Εμβιλά μπορεί να ήταν κάποια στιγμή καλύτερος από τον Γιόνσον -αν ήταν- αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι. Ο Πέρεθ είναι πολύ καλός χαφ, αλλά δεν είναι καθαρός αμυντικός χαφ.

Ο Γιόνσον είναι αυτή τη στιγμή, κατά τη γνώμη μου, ο μόνος καθαρός αμυντικός χαφ και ο καλύτερος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πόσω μάλλον όταν θα πρέπει να αγωνιστεί και να προσαρμοστεί σε ένα καινούριο περιβάλλον με πολλούς νέους παίκτες και έναν νέο προπονητή».

Η ανάρτηση του Άκη Ζήκου
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο