fbpx

Ντιναμό-Τσέλσι 1-0: Πρεμιέρα με έκπληξη

Ντιναμό-Τσέλσι 1-0: Πρεμιέρα με έκπληξη

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, καθώς επιβλήθηκε της Τσέλσι με 1-0.

Ο Όρσιτς σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, ενώ οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο ματς. 

Η Τσέλσι ήταν αυτή που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα λεπτά, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν τον τρόπο να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα ο Όρσιτς στο 13’ νίκησε τον Κέπα στην αντεπίθεση και πανηγύρισε το έκτο του γκολ στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι Άγγλοι προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά δεν έβρισκαν τρόπο να διασπάσουν τους πειθαρχημένους και άψογα τοποθετημένους Κροάτες. Μάλιστα στο 43’ θα μπορούσαν να είχαν δεχθεί και δεύτερο γκολ στο ανοικτό γήπεδο. 

Το γκολ των «μπλε» στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους δεν μέτρησε για οφσάιντ και στο 56’ ο Κέπα με τη βοήθεια του δοκαριού στέρησαν από τον Ριστόβσκι το 2-0. Η Τσέλσι είχε την καλύτερή της στιγμή για να ισοφαρίσει στο 82’. Ο Χάβερτς επιχείρησε την κεφαλιά και ο Λούμπισιτς την τελευταία στιγμή βρήκε την μπάλα με το κεφάλι και την έβγαλε κόρνερ. Στο 86’ ο Τζέιμς με σουτ «σημάδεψε» το αριστερό δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Λιβάκοβιτς έδιωξε δύσκολα το γυριστό σουτ του Μάουντ.  

ΝΤΙΝΑΜΟ: Λιβάκοβιτς, Μοχαράμι (76′ Λάουριτσεν), Σούταλο, Πέριτς, Ριστόβσκι, Αντέμι (89′ Μπατούρινα), Μίτιτς, Ιβάνουσετς, Λιούμπιτσιτς, Πέτκοβιτς (90+8′ Ντρμιτς), Όρσιτς (77′ Σπίκιτς)

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αθπιλικουέτα (46′ Ζιγές), Κουλιμπαλί, Φοφανά, Τζέιμς, Μάουντ, Κόβατσιτς (59′ Ζορζίνιο), Τσίλγουελ (71′ Τσίλγουελ), Χάβερτς, Ομπαμεγιάνγκ (59′ Μπρόγια), Στέρλινγκ (75′ Πούλισικ)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο