fbpx

Μαρσέλο: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου»

Μαρσέλο: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου»

Ο Μαρσέλο αποθέωσε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» για την παρουσίασή του.

Ο Βραζιλιάνος παίκτης τόνισε πως δεν έχει συναντήσει στη ζωή του παρόμοιο κοινό και πως είναι ενθουσιασμένος, που θα συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες. Ο Μαρσέλο υποσχέθηκε πως θα δώσει την ψυχή του στους αγώνες των «ερυθρόλευκων». Αναλυτικά, ο Μαρσέλο δήλωσε στην «Cosmote TV».

Για την παρουσία του κόσμου στην παρουσίαση του: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για αυτή την υποδοχή. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου είναι ενθουσιασμένοι από τον κόσμο. Είναι κάτι που δεν ξαναδεί στη ζωή μου».

Για την επιλογή του να υπογράψει στον Ολυμπιακό: «Είμαι ενθουσιασμένος από την πρώτη στιγμή. Είχα την ευκαιρία να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό πριν μερικά χρόνια. Κάτι μου έλεγε να έρθω εδώ. Θέλω να ζήσω και να πετύχω εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος».

Για το μήνυμα του στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Μπορώ να υποσχεθώ πως θα δώσω την ψυχή μου στους αγώνες. Θα δώσω τον καλύτερο μου ευατόι στις προπονήσεις και στους αγώνες για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το αν σκέφτεται να μάθει ελληνικά για να καταλαβαίνει τα συνθήματα των οπαδών: «Το σκεφτόμουν από την πρώτη στιγμή. Είναι δύσκολο αλλά θα είναι τιμή μου να μάθω τη γλώσσα. Θα προσπαθήσω».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο