fbpx

Αντσελότι: «Καλό που δεν μας δίνουν φαβορί»

Αντσελότι: «Καλό που δεν μας δίνουν φαβορί»

Καλό σημάδι θεωρεί το γεγονός πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί (τουλάχιστον σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες) για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ ο Κάρλο Αντσελότι.

«Δεν αποτελεί έκπληξη για μένα που δεν θεωρούμαστε το φαβορί, νομίζω ότι είναι καλό… σημάδι» είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός κόουτς των εν ενεργεία πρωταθλητών Ευρώπης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του εναρκτήριου αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σέλτικ στη Γλασκόβη την Τρίτη.

Ο Αντσελότι, στοιχειοθέτησε την άποψή του, λέγοντας: «Πιστεύω ότι πέρσι είχαμε ακόμη λιγότερες πιθανότητες στα στατιστικά να το κερδίσουμε. Και έχουμε μια βελτιωμένη ομάδα αυτή τη σεζόν. Αυτό που συνέβη πέρυσι θα συμβεί ξανά. Θα αγωνιστούμε μέχρι το τέλος και ελπίζουμε ότι θα αγωνιστούμε στον τελικό.

Σε αυτή τη διοργάνωση η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν έχει πάντα τον σεβασμό όλων. Η ιστορία του συλλόγου είναι μέρος της ιστορίας αυτής της διοργάνωσης».

Τέλος εξέφρασε τον προβληματισμό του σχετικά με τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Νοέμβριο:

«Ξεκινάμε με ενθουσιασμό, όπως πάντα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Πρέπει να σκεφτούμε πρώτα τη φάση των ομίλων, να την κερδίσουμε και μετά να δούμε τι θα συμβεί μετά το διάλειμμα του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο πιστεύω ότι δεν θα έχουμε προβλήματα επειδή οι παίκτες είναι προετοιμασμένοι και έχουν κίνητρο. Θέλουν να φτάσουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο σε καλή κατάσταση. Το ερώτημα είναι πώς θα επιστρέψουν οι παίκτες μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Απλώς δεν ξέρουμε γιατί είναι μια μοναδική κατάσταση».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο