fbpx

Αλέγκρι: «Ο Πογκμπά θα χειρουργηθεί»

Αλέγκρι: «Ο Πογκμπά θα χειρουργηθεί»

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Πολ Πογκμπά, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να αποκαλύπτει πως ο Γάλλος μέσος της Γιουβέντους θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Παρά τον τραυματισμό του στον μηνίσκο τον περασμένο μήνα κατά τη διάρκεια προπόνησης της Γιουβέντους, ο Πογκμπά είχε γνωστοποιηθεί πως θα ακολουθήσει τη συντηρητική οδό.

Κάτι που όπως φαίνεται πλέον δεν ισχύει, τουλάχιστον με όσα δήλωσε τη Δευτέρα ο Αλέγκρι.

«Σήμερα το πρωί προπονήθηκε για δεύτερη φορά, αλλά αναγκάστηκε να σταματήσει και τότε αποφασίσαμε πως πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ρεαλιστικά θα είναι πάλι μαζί μας τον Ιανουάριο» ήταν τα λόγια του προπονητή της «Γηραιάς Κυρίας» στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Τρίτης (6/9) με την Παρί Σεν Ζερμέν, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν ήταν σίγουρος για το αν θα προλάβει ο Πογκμπά την τελική φάση του Μουντιάλ που θα ξεκινήσει στις 21 Νοεμβρίου στο Κατάρ. «Το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν είναι πρόβλημά μου. Το πρόβλημα της Γιουβέντους είναι πώς ο Πογκμπά θα επιστρέψει τον Ιανουάριο» ανέφερε.

Στη συνέχεια ο Αλέγκρι αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Άνχελ Ντι Μαρία, τονίζοντας πως «…δεν θέλαμε να πάρουμε κάποιο ρίσκο μαζί του. Μας περιμένουν κι άλλα πολύ σημαντικά ματς και θέλουμε να είναι 100% έτοιμος» και κατέληξε για τη «μάχη» με την Παρί:

«Θα αντιμετωπίσουμε μία απ’ τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης. Για μένα αυτή τη σεζόν θα είναι στα φαβορί για τον τελικό. Θα γίνει ένα πολύ καλό ματς και θέλουμε να παίξουμε πολύ καλά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο