fbpx

Βόλος ΝΠΣ-ΟΦΗ 0-1: Έκαναν σεφτέ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο οι Κρητικοί

Βόλος ΝΠΣ-ΟΦΗ 0-1: Έκαναν σεφτέ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο οι Κρητικοί

Ο ΟΦΗ έφυγε με το τρίποντο από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, μετά το 1-0 επί του Βόλου ΝΠΣ.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Απόστολος Διαμαντής στο 5’. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Λάρσον στο 77’, όμως κατάφεραν να κρατήσουν μια πολύτιμη νίκη. Στους τρεις βαθμούς οι φιλοξενούμενοι και στη δέκατη θέση της βαθμολογίας, έμειναν στους τέσσερις βαθμούς και στην έκτη θέση οι γηπεδούχοι.

Οι Κρητικοί μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και στην πρώτη τους καλή στιγμή μπροστά στην αντίπαλη εστία, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια είχε μια ακόμα καλή στιγμή με φάουλ του Λάρσον στο 12’, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν ουσιαστικά για πρώτη φορά στο 29’ με τον Φερνάντες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να φέρουν το ματς στα ίσια. Οι παίκτες του Μπράτσου βρίσκονταν συνεχώς στην επίθεση και πίεζαν για το γκολ. Οι Βολιώτες είχαν ευκαιρίες με τους Ντέλετιτς στο 58’, Φερνάντες στο 64’ και Ντέλετιτς στο 73’ για να ισοφαρίσουν, όμως ήταν άστοχοι. Μετά την αποβολή του Λάρσον στο 77’, οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμα περισσότερο και έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Σιελή στο 83’. Ο ΟΦΗ κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του 1-0 και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας), Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών)

Τέταρτος: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

VAR: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)

AVAR: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών)

Οι συνθέσεις:

Βόλος ΝΠΣ (Κώστας Μπράτσος / 4-2-3-1): Κλέιμαν, Άλχο (90′ Τσέλιος), Λούνα (84′ Ουές), Σιελής, Εσκοβάλ (74′ Μεθκίδα), Ματίγια (46′ Φερνάντεθ), Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες, Ντέλετιτς, Φαν Βέερτ.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας / 3-4-3): Στέφενς, Λάρσον, Πασαλίδης, Διαμαντής, Θοράρινσον, Βούρος, Μαρινάκης, Ντιουσέ, Μπουζούκης (59′ Καμάου), Μεγιάδο (80′ Γιαννούλης), Ντίκο (80′ Θεοδοσουλάκης).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο