fbpx

Το απόλυτο ο Παναθηναϊκός με οδηγό το παρελθόν

Το απόλυτο ο Παναθηναϊκός με οδηγό το παρελθόν

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα και θυκζιιε το ξεκίνημα της σεζόν 2018-19.

Με το απόλυτο έχει ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός το φετινό πρωτάθλημα, αφου οι πράσινοι πραγματοποιούν την καλύτερη εκκίνηση τους τρείς νίκες και ισάριθμα ματς και είναι αντίστοιχο με εκείνο το ξεκίνημα από το πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19.

Με την χθεσινή νίκη επί του Λεβαδειακού, οι πράσινοι έφτασαν στους εννέα βαθμούς και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Αθήνας την περίοδο 2018-2019 με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο και με μια νεανική ομάδα είχε ξεκινήσει με πέντε συνεχόμενες νίκες. Συγκεκριμένα είχε κερδίσει την Ξάνθη (0-1), την Λαμία (3-1), την Λάρισα (1-3), τον Λεβαδειακό (3-0) και τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1). العاب للفوز بجوائز حقيقية

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως στηρίζεται πολύ στο πώς αρχίζει την σεζόν, αφού και όταν κατέκτησε το τελευταίο του πρωτάθλημα το 2010 είχε κάνει ένα σερί 6 νικών στις 6 πρώτες αναμετρήσεις του στο πρωτάθλημα. Είχε επικρατήσει του Εργοτέλη (0-3), της Ξάνθης (1-0), του Πανθρακικού (0-1), του Άρη (2-1), της ΑΕΚ (0-1) και της Λάρισα (4-0). روليت للايفون

Επίσης, το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της ομάδας είχε πραγματοποιηθεί την σεζόν 1994-95, όταν και είχε κάνει το 9 στα 9. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει εκκινήσει με το απόλυτο το πρωτάθλημα και μένει να φανεί αν θα συνεχιστεί αυτό και την επόμενη αγωνιστική, κόντρα στην ΑΕΚ, όπου είναι και το πρώτο τους ντέρμπι.

Τα συνεχόμενα εντός έδρας ματς έχουν δώσει στον Παναθηναϊκό την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα σερί. شركة المراهنات bwin

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο