fbpx

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 1-1: Δίκαιη μοιρασιά στο Περιστέρι

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 1-1: Δίκαιη μοιρασιά στο Περιστέρι

Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου ο Ατρόμητος και ο Παναιτωλικός στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Μοιρασμένη και η υπεροχή των δύο ομάδων, αφού οι Αγρινιώτες είχαν καλύτερη εικόνα στο πρώτο ημίχρονο σκοράροντας με τον Καρέλη ενώ οι Περιστεριώτες έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον Ροτάριου, πιέζοντας στο φινάλε ψάχνοντας τη νίκη.

Στους 4 βαθμούς και οι δύο ομάδες μετά την πρώτη τους ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

Τα πλάνα των προπονητών

Ο Κρις Κόουλμαν παρέταξε τον Ατρόμητο με 4-3-3 έχοντας τον Γιαννιώτη στο τέρμα. Κεσχρίντα, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας και Ντε Μποκ ήταν η τετράδα της άμυνας, με την τριάδα των Γκονζάλες, Κουέν και Μουνίθ να έχει τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής. Ρομπάιγ και Ροτάριου κινήθηκαν στα πλάγια του Κιάρτανσον.

Με το ίδιο σύστημα και ο Γιάννης Αναστασίου στον Παναιτωλικό. تعلم كيف تلعب الروليت Μπροστά από τον τερματοφύλακα Ανέστη, ήταν οι Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους και Χατζηθεοδωρίδης ενώ στα χαφ κινήθηκαν οι Μλάντεν, Φλόρες και Νταγκό. مواقع القمار Τον σέντερ φορ Καρέλη, πλαισίωσαν οι Ντουάρτε και Σενγκέλια.

Το ματς

Παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία ήταν αυτό που διεξήχθη στο Περιστέρι στα πρώτα λεπτά, αφού οι δύο ομάδες έμοιαζαν αλληλοεξουδετερωμένες, με μοιρασμένη κατοχή μπάλας μέχρι και το μισάωρο.

Το ματς «ξύπνησε» από εκείνο το σημείο και μετά, με τον Ατρόμητο να απειλεί πρώτος, αποτυγχάνοντας αρχικά με τον Μουνίθ και στη συνέχεια με τον Ροτάριου οι οποίοι δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Ότι δεν έκαναν οι παίκτες των γηπεδούχων, το πέτυχε ο Καρέλης στο 33’. Η φάση ξεκίνησε από κλέψιμο του Μλάντεν, ο Φλόρες έψαξε και βρήκε με μεγάλη μπαλιά τον Καρέλη που αφού κατέβασε, απέφυγε τον Σουάρεθ και σούταρε για το 0-1 στο 33’. كازينو عربي

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναιτωλικός διατήρησε χωρίς προβλήματα το προβάδισμά του μέχρι και το ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος όμως τα πράγματα άλλαξαν. Οι παίκτες του Κόουλμαν βγήκαν αποφασισμένοι από τα αποδυτήρια και πήραν τον έλεγχο από την αρχή.

Μάλιστα, φρόντισαν να μετουσιώσουν γρήγορα την υπεροχή τους, φτάνοντας στην ισοφάριση μόλις στο 51ο λεπτό. Ο Κουέν βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Ροτάριου και ο Ρουμάνος εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Παρότι ο Ατρόμητος έλεγξε από εκεί και πέρα τον ρυθμό, ορίζοντας την πορεία του αγώνα, ο Παναιτωλικός οχυρώθηκε καλά πίσω, μην επιτρέποντας τη δημιουργία φάσεων. Την ίδια ώρα οι Αγρινιώτες ήλπιζαν στο ανοιχτό γήπεδο παίζοντας το χαρτί των αντεπιθέσεων, τακτική πάντως που δεν τους βγήκε.

Οι ευκαιρίες ήταν… είδος υπό εξαφάνιση στο β’ μέρος, με τους γηπεδούχους να απειλούν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τζαβίδα, το ανάποδο ψαλίδι του οποίου όμως μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Ανέστης.

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεθ (76΄Ατρόμητος), Χατζηϊσαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κουέν, Μουνίθ (80΄Φρίντζονσον), Ρομπάιγ (80΄Τζοβάρας), Ροτάριου, Κιάρτανσον.

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (72΄Χουχούμης), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης (72΄Λιάβας), Μλάντεν, Φλόρες, Νταγκό, Ντουάρτε, Σενγκέλια (58΄Κολοβός), Καρέλης.

Διαιτητές: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, Κωνσταντίνος Ψάρρης, Δημήτριος Παγουρτζής
4ος Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας
Κίτρινες: Κουέν 25’, Ροτάριου 84’ – Χατζηθεοδωρίδης 16’, Μλάντεν 21’, Ντουάρτε 36’, Αποστολάκης 64’.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο