fbpx

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Ψάχνει αντίδραση η Ένωση

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Ψάχνει αντίδραση η Ένωση

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (21:30) στη Ριζούπολη.

Μετά το στραβοπάτημα και την ήττα από τον Βόλο την περασμένη αγωνιστική, η ΑΕΚ θα επιδιώξει να δώσει απαντήσεις, αφού μία δεύτερη συνεχόμενη «γκέλα» θα μείνει από πολύ νωρίς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Φρανσον, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Αντιθέτως μπήκε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων», Νίκλας Ελίασον, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα αναζητάει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό και το ισόπαλο 1-1 με τη Λαμία στους «Ζωσιμάδες», την προηγούμενη εβδομάδα. Οι Ηπειρώτες θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ, χωρίς ον βασικό τους τερματοφύλακα, Ζερόμ Πριόρ, τον Αλέξανδρο Λώλη, αλλά και τον μεγάλο άτυχο, Πέδρο Κόντε, ο οποίος στην αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας, υπέστη ξανά ρήξη χιαστού στο δεξί του γόνατο.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Μουκουντί, Βίντα, Τζαβέλλας- Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Τσούμπερ – Λιβάι, Αραούχο

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Σούλης – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος – Ριένστρα, Καραχάλιος, Μπιλμπάο – Ροσέρο, Παμλίδης, Μορέιρα

Διαιτητής: Μανούχος
Βοηθοί: Σινιοράκης, Δ. Βεργέτης
4ος: Χ. Βεργέτης
VAR: Κουμπαράκης, Μεϊντάνας

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο