fbpx

Serie A: Ισοπαλία με άγχος για την Γιουβέντους κόντρα στην καλύτερη Φιορεντίνα

Serie A: Ισοπαλία με άγχος για την Γιουβέντους κόντρα στην καλύτερη Φιορεντίνα

Για την 5η αγωνιστική της Serie A το πάνω χέρι σε όλο το παιχνίδι είχε η Φιορεντίνα αλλά τελικά έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο τη Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους προηγήθηκε στο 9′ με τον Αρκάντιους Μίλικ όμως η Φιορεντίνα αντέδρασε αμέσως, άρχισε να πιέζει και έκανε το τελικό 1-1 στο 29′.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν νωρίς τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μίλικ (9ο λεπτό) , όμως οι γηπεδούχοι δεν άφησαν τον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι και στο 29′ ο Κριστιάν Κουαμέ στην αντεπίθεση ισοφάρισε σε 1-1.
Λίγο αργότερα, μετά από το χέρι του Λεάντρο Παρέδες, στο ντεμπούτο του με τους “μπιανκονέρι”, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία για ολική ανατροπή, ωστόσο ο Λούκα Γιόβιτς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ματία Περίν.

Στο 2ο μέρος υπήρχε μόνο η ομάδα του Βιντσέντζο Ιταλιάνο στον αγωνιστικό χώρο, καθώς η αδυναμία της Γιουβέντους στη μεσαία γραμμή ήταν εμφανής και δεν έφτασε σε θέση βολής ούτε μία φορά. Οι μηδέν τελικές προσπάθειες της Γηραιάς Κυρίας θέλουν το βαθμό της ισοπαλίας να είναι ευτύχημα απέναντι σε μια Φιορεντίνα που μένει χωρίς νίκη για 5ο σερί παιχνίδι, αλλά κατάφερε να σπάσει την κατάρα του γκολ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο