fbpx

Premier League: «Ξέρανε» την Νότιγχαμ η Μπόρνμουθ – Πεντάρα η Μπρέντφορντ

Premier League:  «Ξέρανε» την Νότιγχαμ η Μπόρνμουθ – Πεντάρα η Μπρέντφορντ

Για την 6η αγωνιστική της Premier League , η Μπρέντφορντ συνέτριψε της Λιντς με 5-2 και η Μπόρνμουθ «ξέρανε»νε την Νότιγχαμ με ολική ανατροπή.

Φοβερά ματς έγιναν ανάμεσα σε Μπρέντφορντ – Λίντς, Νότιγχαμ – Μπόρνμουθ, την ώρα που η Τότεναμ συνεχίζει αήττητη έχοντας σε φόρμα τον Κέιν.

Αναλυτικά τα ματς των 17:00 της Premier League :

Γουλβς – Σαουθάμπτον 1-0
Ένα γκολ του Ποντένσε στο 45+1′ ήταν αρκετό για να δώσει στου Λύκους την νίκη και τους τρεις βαθμούς, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε να επιδείξει τίποτα παραπάνω καθώς τα σουτ που έγιναν προς τις εστίες ήταν ελάχιστα και από τις δύο ομάδες.

Το πρώτο ημίχρονο είχε τρία γκολ και όλα τους μπήκαν στο τελευταίο τέταρτο με τον Τόνει να σκοράρει εις διπλούν (30′ και 43′) για την γηπεδούχο ομάδα και τον Σινιστέρα να μειώνει σε 2-1 στο 45+1′.

Μπρέντφορντ – Λιντς 5-2
Στο δεύτερο μέρος του αγώνα , ο Τόνει συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε και στο 58′ κάνει χατ-τρικ (3-1) , δίνοντας σημαντικό προβάδισμα νίκης στην ομάδα του . Στο 79′ όμως ο Ρόκα ξαναβάζει στο παιχνίδι την Λίντς, αλλά δεν πρόλαβαν καν να πανηγυρίσουν αφού ένα λεπτό μετά (80′) , ο Μπεούμο κάνει το 4-2 για την Μπρέντφορντ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ουίσα στο 90′ έγραψε το τελικό 5-2 .

Τσέλσι – Γουέστ Χαμ 2-1
Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες σε επιθετική αδράνεια και έφυγαν για τα αποδυτήρια με 0-0 χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο.
Ωστόσο στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, οποίος παρακολούθησε τις δύο ομάδες θα ένιωσε ικανοποίηση καθώς μπήκαν τέσσερα γκολ σε μόλις 15 λεπτά.
Η Γουέστ Χαμ άνοιξε το σκορ του αγώνα με τον Αντόνιο στο 62′ και λίγα λεπτά μετά η Τσέλσι απάντησε με γκολ του Τσίλγουελ (76′).
Όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 88′ ο Χάβερτς έδωσε την νίκη στην ομάδα του .

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπόρνμουθ 2-3
Η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα πέτυχε δύο γκολ . Ένα με τον Κουγιατέ (33′) και ένα με τον Τζόνσον (45+2 ΠΕΝ) .
Το δεύτερο μέρος όμως ανήκει δικαιωματικά στην φιλοξενούμενη ομάδα που γύρισε το ματς υπέρ της και το οφείλει στα γκολ που πέτυχαν οι Μπίλινγκ (51′), Σόλανκε (63′) και Άντονι (87′) , φεύγοντας έτσι με τρεις πολύτιμους βαθμούς από την έδρα της Φόρεστ.

Τότεναμ – Φούλαμ 2-1

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν ακάθεκτοι την αήττητη έως τώρα πορεία τους στην Premier League νικώντας με γκολ του Χόιμπιεργκ στο 40′ και του Κέιν στο 75′ με 2-1 την Φούλαμ που μείωσε στο 83′ με τον Μίτροβιτς

Νιούκαστλ – Κρίσταλ Πάλας 0-0

Οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες χωρίς τέρματα σε ένα ματς που η Κρίσταλ Πάλας ήταν ένα κλικ καλύτερη της Νιούκαστλ χωρίς όμως να πάρει το κάτι παραπάνω.

Επόμενα ματς :

3/9

Μάντσεστερ Σίτι- Άστον Βίλα 19:30

4/9

Μπράιτον – Λέστερ , 16:00

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ , 18:30

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο