fbpx

Ολυμπιακός: Ο Μπόουλερ θέλει να ξεσηκώνει τους φιλάθλους (vid)

Ολυμπιακός: Ο Μπόουλερ θέλει να ξεσηκώνει τους φιλάθλους (vid)

Ο Τζος Μπόουλερ τόνισε πως θέλε να ξεσηκώσει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών μίλησε στο διαδικτυακό της ομάδας και παρουσίασε τον εαυτό του. Ο Μπρόουλερ δήλωσε πως δεν μπορούσε να απορρίψει την πρόταση των «ερυθρόλευκων» και συμπλήρωσε πως θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Μπόουλερ δήλωσε αρχικά: «Πώς θα ήταν το ποδόσφαιρο χωρίς ντρίμπλα; Πώς θα ήταν το ποδόσφαιρο χωρίς ταχύτητα, χωρίς φαντασία; Ένα βαρετό άθλημα. Στόχος μου είναι να ξεσηκώσω το κοινό. Να κάνω αυτό που δεν περιμένει το κοινό. Και στο τέλος, η νίκη. Είμαι ο Τζος Μπόουλερ και έτσι είναι το ποδόσφαιρο που αγαπώ. Είστε έτοιμοι;».

YouTube video

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ανυπομονώ να παίξω από τότε που εμφανίστηκε η ευκαιρία. Όλοι ξέρουν καλά πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Ολυμπιακός και τι αντιπροσωπεύει. Δεν μπορούσα να απορρίψω την πρόταση και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Δεν έχω βρεθεί ποτέ προσωπικά στο γήπεδο, αλλά γνωρίζω κάποιους που παρευρέθηκαν και μου έχουν πει σπουδαία πράγματα. Μου είπαν πως το γήεπδο σείεται και ανυπομονώ να ζήσω αυτή την εμπειρία, ειδικά σε ευρωπαϊκές βραδιές. Ανυπομονώ να ξεκινήσω».

Τέλος, το νέο μεταγραφικό των πρωταθλητών Ελλάδος τόνισε: «Μου αρέσει να βρίσκομαι στον χώρο, όπου βρίσκεται η μπάλα, να ντριμπλάρω, να δημιουργώ ευκαιρίες και να σκοράρω, να ξεσηκώνω τον κόσμο. Θα τα δώσω όλα. Θα προσπαθήσω να ενθουσιάσω τον καθένα από εσάς και όταν θα βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο να είστε όλοι υπερήφανοι για εμένα. Ο Ολυμπιακός είναι γνωστός για τις μεγάλες του νίκες και θέλω να αποτελέσω μέρος της νίκης. Να κερδίσω όλα τα παιχνίδια και ιδιαίτερα στην Ευρώπη. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάει όσο μακριά θέλει και αυτός είναι ο στόχος».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο