fbpx

Ολυμπιακός – Ιωνικός: Με την αύρα του Μαρσέλο και στόχο το τρίποντο

Ολυμπιακός – Ιωνικός: Με την αύρα του Μαρσέλο και στόχο το τρίποντο

Στη «σκιά» της μεταγραφικής «βόμβας» του Μαρσέλο, ο Ολυμπιακός τίθεται αντιμέτωπος με τον Ιωνικό, έχοντας ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Την περασμένη αγωνιστική οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο μηδέν με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Το Σάββατο (03/09) στις 19:00) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ιωνικό με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Στις τάξεις των Πειραιωτών επικρατεί παροξυσμός μετά την απόκτηση του θρύλου και πρώην αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο, ωστόσο αυτό που πρέπει να απασχολεί σήμερα τους παίκτες και τον Ισπανό τεχνικό είναι η αναμέτρηση με τον Ιωνικό στο Καραϊσκάκη.

Από την άλλη, ο Ιωνικός ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα και ακολούθησε η «λευκή» ισοπαλία με τον Λεβαδειακό στη Νίκαια.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν, 4-2-3-1): Βατσλίκ – Άβιλα, Μανωλάς, Μπα, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Κούντε – Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Χουάνγκ Ιν-Μπεόν – Ελ Αραμπί.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός, 3-5-2): Χουτεσιώτης – Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Αντούνες – Μύγας, Μάσας, Κάνιας, Λοβέρα, Βαλεριάνος – Άοσμαν, Ν. Ιωαννίδης.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος
Βοηθοί: Παπαδάκης, Στάικος
Τέταρτος: Τζοβάρας
VAR: Κουτσιαύτης, Πετρόπουλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο