fbpx

Ολυμπιακός-Ιωνικός 3-1: Ονειρικό ντεμπούτο ο Μπιέλ

Ολυμπιακός-Ιωνικός 3-1: Ονειρικό ντεμπούτο ο Μπιέλ

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Ιωνικού με 3-1 για την 3η αγωνιστική της Super League και επέστρεψε στις νίκες. 

Πρόσωπο του αγώνα ο Μπιέλ, ο οποίος στο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα σημείωσε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ βοηθώντας έτσι τα μέγιστα προκειμένου οι πρωταθλητές να πετύχουν τη δεύτερή τους νίκη στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου μειώνοντας σε 2-1 ενώ εχασαν μεγάλη ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσια στο 52´. Στις καθυστερήσεις ο Ελ Αραμπί με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Από νωρίς μπροστά

Το σύνολο του Κορμπεράν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι πιέζοντας ψηλά και αποκτώντας τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής. Οι φιλοξενούμενοι κλεισμένοι πίσω απάντησαν στο 12’ στην ευκαιρία του Ουί Τζο, με τον Μάντζη να αστοχεί στο σουτ που επιχείρησε από καλή θέση. Στο 17’ οι «ερυθρόλευκοι» ξεκλείδωσαν την αντίπαλη άμυνα από στημένη φάση. Ο Μπιέλ εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Μπουχαλάκη, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Χουτεσιώτη και έγραψε το 1-0. 

Ο Φαντιγκά στο 22’ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει και να πληγώσει την ομάδα που ανήκει. Ο Γάλλος βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ του δεν είχε δύναμη. Ο Μπιέλ στο 33’ έστειλε συστημένη την μπάλα στον Μανωλά, όμως ο διεθνής άσος πιεζόμενος αστόχησε. Στο 42’ έβγαλε την κάθετη μπαλιά στον Ουί Τζο, ο τελευταίος του γύρισε την κατάλληλη στιγμή και με σουτ έκανε το 2-0. 

Γλίτωσε την ισοφάριση

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ιωνικός μείωσε στο σκορ με εκπληκτικό φάουλ του Μεντόσα στο 49’. Ο τελευταίος έστειλε τη «στρογγυλή θεά» στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Βατσλίκ, ο οποίος με τα ακροδάχτυλα δεν κατάφερε να αποσοβήσει τον κίνδυνο. Ο Τσέχος τα πήγε περίφημα λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο Μάντζης με κεφαλιά έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Ο διεθνής γκολκίπερ των πρωταθλητών πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση και διατήρησε το προβάδισμα για την ομάδα του.  Ο Ουί Τζο στο 56’ βρέθηκε μπροστά από άδειο τέρμα και κατάφερε να σπαταλήσει την ευκαιρία και να αστοχήσει. 

Τα λεπτά κυλούσαν με τον Ολυμπιακό να έχει τον έλεγχο και τον Ιωνικό να προσπαθεί να βγει μπροστά μήπως και ισοφαρίσει. Τελικά οι φιλοξενούμενοι εκτέθηκαν στο ανοικτό γήπεδο. Στο 89’ ο Ραντζέλοβιτς «σημάδεψε» τη συμβολή των δοκαριών και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων κέρδισε πέναλτι σε τράβηγμα φανέλας από τον Βαλεριάνο. Ο Ελ Αραμπί δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα, γράφοντας το τελικό 3-1.  

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος 

Κίτρινες: Βαλεριάνος

Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ- Άβιλα (66′ Ρέτσος), Μανωλάς, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ, Μπουχαλάκης, Μασούρας (66′ Ραντζέλοβιτς), Μπιέλ (75′ Εμβιλά), Ντε λα Φουέντε (75′ Ροντρίγκες), Χουάνγκ Ουί Τζο (60′ Ελ Αραμπί). 

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Αντούνες, Μίλο (82′ Κάνιας), Βαλεριάνος, Φαντιγκά (46′ Μάσας), Μεντόσα, Άοσμαν, Μάντζης (83’ Ιωαννίδης). 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο