fbpx

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης: Αναζητώντας το πρώτο τρίποντο

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης: Αναζητώντας το πρώτο τρίποντο

Η Λαμία υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στη Φθιώτιδα (03/09, 17:45), με τις δύο ομάδες να αναζητούν το πρώτο τους τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.

Χωρίς νίκη παραμένει τόσο η Λαμία όσο και ο Αστέρας Τρίπολης, μετά το τέλος των πρώτων δύο αγωνιστικών του ελληνικού πρωταθλήματος. Βέβαια, οι Αρκάδες είναι αήττητοι έως τώρα μιας και μετράνε δύο ισόπαλα αποτελέσματα. Αρχικά, το 3-3 με τον Βόλο κι έπειτα το 0-0 με τον Ολυμπιακό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Στην αποστολή για τη Λαμία ο Ηρακλής μεταξάς Συμπεριέλαβε τόσο τον Κέβιν Σονί, όσο και το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα των κιτρινομπλέ, Ντομίνγκεθ.

Από την άλλη, η Λαμία στην πρεμιέρα γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ εντός έδρας (0-3), ενώ την περασμένη εβδομάδα άγγιξε το «διπλό» στα Γιάννενα αλλά η επιθετική δυστοκία της το στοίχισε κι έτσι έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Οι νεοαποκτηθέντες Μποάκιε, Ασκόσφκι και Μαρμεντίνι μπήκαν για πρώτη φορά στην αποστολή της Λαμίας για τον αγώνα με τον Αστέρα, με τον Τζανλούκα Φέστα να μην υπολογίζει μεταξύ άλλων τους Τζανετόπουλο, Καραμάνο και Ρόμανιτς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λαμία (Τζανλούκα Φέστα, 4-2-3-1): Σαράνοφ – Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ – Μπεχαράνο, Σλίβκα – Τσιλούλης, Ντε Βινσέντι, Νούνιες – Μανούσος.

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς, 4-2-3-1): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες – Στάνκο, Τζουκάνοβιτς – Ριέρα, Μπερτόγλιο, Τιλίκα – Μπαράλες.

Διαιτητής: Αγγελάκης
Βοηθοί: Λ. Δημητριάδης, Σάββας
Τέταρτος: Κατοίκος
VAR: Περράκης, Σαμοΐλης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο