fbpx

ΠΑΟ: Δεν έγινε μάθημα το πάθημα με… Παλάσιος 

ΠΑΟ: Δεν έγινε μάθημα το πάθημα με… Παλάσιος 

Ο Παναθηναϊκός δείχνει φέτος πως είναι ικανός να διεκδικήσει ακόμα και το πρωτάθλημα, παρότι έχει καθυστερήσει σημαντικά να συμπληρώσει το ρόστερ του.

Οι πράσινοι δεν παραδειγματίστηκαν από την σεζόν 2021-2022 που επίσης «ξόδεψαν» χρόνο μέχρι να κλείσουν όλες οι μεταγραφές τους. Για παράδειγμα ο ποδοσφαιριστής – βαρόμετρο της περσινής ομάδας Σεμπάστιαν Παλάσιος αποκτήθηκε στις 31 Αυγούστου 2021 και πέρασαν αρκετές εβδομάδες μέχρι να αποδείξει ποιος είναι και τι να μπορεί να προσφέρει.

Την τρέχουσα περίοδο ο Παναθηναϊκός πριν από τα παιχνίδια με την Σλάβια Πράγας ήθελε τρία χαφ, ενώ στην πορεία αποχώρησε με μεταγραφή και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Μέσα στον Αύγουστο αποκτήθηκε ο Μπερνάρ, ο οποίος δεν έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας σε επίσημο παιχνίδι. Ενώ για τα άλλα δύο χαφ δεν έχουν διαρρεύσει καν τα ονόματα τους, οπότε ακόμα κι αν αποκτηθούν την επόμενη εβδομάδα θα χάσουν τα μισά παιχνίδια του πρώτου γύρου.

Απ’ όλα αυτά προκύπτει ότι στον Παναθηναϊκό δεν έγινε μάθημα το πάθημα με… Παλάσιος. Ο ποδοσφαιριστής θέλει χρόνο προσαρμογής και στο τριφύλλι μάλλον δεν έχουν αυτή την αίσθηση. Διαφορετικά το ρόστερ θα είχε κλείσει εδώ και ένα μήνα. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο