fbpx

Ηρακλής: Το πλάνο κατασκευής νέου γηπέδου στους Χορτατζήδες

Ηρακλής: Το πλάνο κατασκευής νέου γηπέδου στους Χορτατζήδες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε χθες Πέμπτη (1/9) σχετικά με την προοπτική κατασκευής γηπέδου στους Χορτατζήδες, ένας χώρος που ανήκει στον Ηρακλή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνάντηση που είχε με τους βουλευτές της Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης συζήτησε το συγκεκριμένο πρότζεκτ με τον βουλευτή Θόδωρο Καράογλου, ο οποίος του ανέφερε ότι ήδη ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Τσακίρης και ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης έχουν λάβει γνώση για το ζήτημα.

«Κύριε Πρόεδρε, δεν πρέπει να ξεχνάμε και το θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου του Ηρακλή, χωρητικότητας 15.000 θέσεων στους Χορτατζήδες. Θέλω να σας ενημερώσω ότι υπάρχουν προμελέτες», είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό ο Θ. Καράογλου. Στη παρούσα φάση το γηπεδικό δεν πρέπει να είναι προτεραιότητα για τον γηραιό. Προτεραιότητα για την ομάδα πρέπει να είναι η επιστροφή εκεί που ανήκει, στην Super League1. 

Σαφώς και είναι θετικό ότι ο Ηρακλής διαθέτει ιδιόκτητο χώρο για την κατασκευή γηπέδου. Όμως, πρέπει να υπάρχει και ένας επενδυτής για να στηρίξει το πρότζκετ. Ακόμα και τσάμπα να κατασκευαστεί το γήπεδο, κάποιος πρέπει να αναλάβει το κόστος συντήρησης του. Να υπενθυμίσουμε ότι στη Θεσσαλονίκη έχουν κατασκευαστεί μεγάλα αθλητικά έργα και οι διοικήσεις των σωματείων δεν είχαν τα λεφτά να πληρώσουν το ρεύμα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο