fbpx

Ανατροπή με Μασούρα

Ανατροπή με Μασούρα

Μια περίεργη τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της μεταγραφής του Γιώργου Μασούρα.

Τα δημοσιεύματα από την Τουρκία τις τελευταίες ώρες περιπλέκουν την υπόθεση Μασούρα και μπερδεύουν το τοπίο.

Συγκεκριμένα, επικρατεί μια σύγχυση στην γειτονική χώρα σχετικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής του 28χρονου μεσοεπιθετικού στην Τράμπζονσπορ.

Η «61saat» που εδρεύει στην πόλη της Τράμπζονσπορ, αναφέρει πως η μεταγραφή του Γιώργου Μασούρα στην Τουρκική ομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα. Κάνει λόγο δε , για οριστική συμφωνία ανάμεσα στην Τραμπζονσπόρ και στον Ολυμπιακό, όπως και για deal με τον ποδοσφαιριστή στους προσωπικούς όρους. Ακόμη αναφέρουν πως ο Μασούρας θα δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας.

Την ίδια στιγμή, η «Ηaberts», που ασχολείται με τα θέματα της Τράμπζονσπορ αλλά χωρίς να είναι η πιο έγκυρη πηγή, υποστηρίζει πως η μεταγραφή του Μασούρα στην ομάδα χαλάει και δεν θα προχωρήσει.

Στο άρθρο στο οποιο έχει τίτλο «αυτή είναι η αλήθεια για τον Μασούρα», υποστηρίζεται πως η πλευρά του ποδοσφαιριστή αύξησε τις απαιτήσεις της, βλέποντας το έντονο ενδιαφέρον από την «Τράμπζον». Μάλιστα, τα όσα άκουσαν από τους εκπροσώπους του φαίνεται πως δεν άφησε περιθώρια στους Τούρκους, οι οποίοι αποσύρονται από τη διεκδίκηση του 28χρονου εξτρέμ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο