fbpx

Μπένετ, έστειλε το μήνυμα

Μπένετ, έστειλε το μήνυμα

Η καρέκλα του αρχιδιαιτητή είναι ηλεκτρική και γι’ αυτό δεν μπορεί να στεριώσει κανένας, ούτε καν ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ που είναι μία κορυφαία μορφή στην ευρωπαϊκή διαιτησία.

Ο διάδοχος του, επίσης Αγγλος, ο Στ. Μπένετ το έχει πάρει το μήνυμα, αλλά φαίνεται πως όσο πληρώνεται από την ΕΠΟ θα προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του. Για τον λόγο αυτό τιμώρησε για τα λάθη τους τόσο τον Δ. Καραντώνη για το παιχνίδι ΑστέραςΟλυμπιακός, όσο και τον Θ. Τζήλο που ήταν στον αγώνα ΠΑΟΚΑτρόμητος. Ο επικεφαλής της ΚΕΔ ήθελε να στείλει μήνυμα στους διαιτητές ότι όποιος κάνει λάθη θα τιμωρείται.

Ο πίνακας διαιτησίας της τρέχουσας περιόδου έχει την υπογραφή του Μ. Κλάτενμπεργκ. Δικές του επιλογές είναι όλοι οι ρέφερι της SL1 και σταδιακά ο Μπένετ θα απομακρύνει όσους διαιτητές θεωρεί ότι δεν είναι ικανοί για την πρώτη κατηγορία. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας δεν πρόκειται να πάρει την σφυρίχτρα κανενός διαιτητή ακόμα κι αν υποπέσει σε σοβαρό λάθος. Θα δίνει δεύτερη ευκαιρία γιατί ο ρέφερι μπορεί να βρέθηκε σε κακή μέρα. Ωστόσο, όποιος διαιτητής κριθεί «υπότροπος» από την ΚΕΔ είτε θα υποβιβάζεται, είτε θα πηγαίνει σπίτι του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο