fbpx

Μπαλτάκος – Μαρινάκης: Διαμάχη διαρκείας…

Μπαλτάκος – Μαρινάκης: Διαμάχη διαρκείας…

Μία νέα «μάχη» ξεκίνησε στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αφορμή τη διαιτησία Καραντώνη στο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό.

Η ΚΕΔ τιμώρησε τον ρέφερι από την Ημαθία, ο οποίος θα μείνει στα… αποδυτήρια για τουλάχιστον όλα τα παιχνίδια του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της SL1.

Ο Αγγλος αρχιδιαιτητής Στ. Μπένετ ήταν στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» και είδε τα σοβαρά λάθη του Καραντώνη. Στο γήπεδο τον συνόδευσε το μέλος της ΚΕΔ, Ελένη Λαμπαδαρίου, η οποία δέχθηκε απαράδεκτη επίθεση με ανακοίνωση από την ΕΠΣ Πειραιά. Και όταν μιλάμε για Πειραιά το μυαλό όλων πάει στον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος βρίσκεται σε διαμάχη διαρκείας με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Β. Μαρινάκη, ανακοίνωσε πως στην επόμενη συνεδρίαση του συμβουλίου της Ομοσπονδίας θα εισηγηθεί την αναστολή ιδιότητας μέλους της ΕΠΣ Πειραιά….

Υπήρξε και συνέχεια: από την ΕΠΟ γνωστοποιήθηκε ότι η ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά της Τετάρτης 31-8-2022, διαβιβάστηκε στον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20Α του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο