fbpx

Ο Άρης συμφώνησε με τον Ραούλ Κανέντα για την τεχνική ηγεσία του

Ο Άρης συμφώνησε με τον Ραούλ Κανέντα για την τεχνική ηγεσία του

Ο άλλοτε βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι, Ραούλ Κανέντα θα είναι όπως όλα δείχνουν ο επόμενος προπονητής του Άρη.

Ο Χερμάν Μπούργος αποτελεί παρελθόν από τον Άρη, μετά την βαριά ήττα της ομάδας στο Αγρίνιο με 3-1 από τον Παναιτωλικό. Ωστόσο, ο Θεόδωρος Καρυπίδης αναζήτησε και βρήκε άμεσα τον αντικαταστάτη του.

Οπως όλα δείχνουν ο Ραούλ Κανέντα θα είναι αυτός ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία του του Άρη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2017, ο 53χρονος Ισπανός τεχνικός ήταν στο τιμ του Πεπ Γκουαρντιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Κανέντα έδωσε τα χέρια με τον ισχυρό άνδρα του Άρη για να κάτσει στον πάγκο του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου κι αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να σηκώσει μανίκια και να ξεκινήσει το νέο έργο του στην προπονητική του καριέρα.

Ο Ισπανός κόουτς ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Ρεάλ Σοσιεδάδ και συνέχισε στην Αλμερία, ως συνεργάτης του Χουάνμα Λίγιο. Στο παρελθόν έχει καθοδηγήσει ως πρώτος προπονητής των Αλ Ιτιχάντ, Αλ Νασρ, Ουμ Σαλάλ και Φακάν, έχοντας παρουσία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στη Σαουδική Αραβία. από το 2012, έως το 2020.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο