fbpx

Μπέος: «Οδήγησαν το ποδόσφαιρο όσο πιο χαμηλά γίνεται»

Μπέος: «Οδήγησαν το ποδόσφαιρο όσο πιο χαμηλά γίνεται»

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, τόνισε την αντίθεση του με το πως πρέπει να λειτουργεί η διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Αχιλλέας Μπέος σε ερώτηση που του έγινε σε ραδιοφωνική εκπομπή, σχετικά με την διαιτησία στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε να θίξει αρκετά θέματα και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα των ημερών που ο διαιτητής Καραντώνης.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Θέλουμε να αλλάξει το ποδόσφαιρο; Αυτό είναι το ερώτημα. Παράγοντες της πλάκας, ευχή είναι να χάνουν βαθμούς οι μεγάλοι. Το άθλημα δεν είναι να παίρνει τον τίτλο μια ομάδα με 30 βαθμούς. Να το κάνει αν το αξίζει, όχι με τους διαιτητές. Η ανακοίνωση που έβγαλα δεν είναι κατά κάποιας ομάδας. Δεν είναι πέναλτι χτες στην Τρίπολη σε καμία περίπτωση. Ο Βαλμπουενά έπεσε μόνος του. Για το επιθετικό φάουλ, αν ο Καραντώνης έχει φιλότιμο θα πρέπει να κλειστεί σε ένα δωμάτιο. Ο κόσμος λέει αφήστε μας να παίξουμε μπάλα. Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ξέρουμε ποιος θα το πάρει.

Ήρθε η ώρα να πάει σπίτι του ο Καραντώνης και τι θα κάνουν κάποιοι παράγοντες χωρίς τα εργαλεία τους. Μας είχαν ενημερώσει πέρσι σε ένα ματς που μας χειρούργησε. Καραντώνης, Παπαπέτρου, Βάτσιος, Κουτσιάυτης δεν είναι διαιτητές. Όταν ένας άνθρωπος κάνει ένα λάθος και το διορθώνει, δείχνει την πρόθεση του να αλλάξει. Έχουμε καταλάβει τι είναι λάθος και τι σκοπιμότητα. Οδηγήσανε το ποδόσφαιρο όσο πιο χαμηλά γίνεται. Να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα, να εξαλείψουμε στη βία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο