fbpx

Ζητούν την… σφυρίχτρα Καραντώνη

Ζητούν την… σφυρίχτρα Καραντώνη

Πρόωρα ξεκίνησαν και στο φετινό πρωτάθλημα οι φωνές για τη διαιτησία. Στο στόχαστρο βρέθηκε ο Δημήτρης Καραντώνης, ο οποίος διαιτήτευσε το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό (0-0). 

Του Σάββατο Λιβανίου

Παράπονα για τα σφυρίγματα του έχουν και οι δύο ομάδες, ωστόσο στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης»ήταν ο αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ. Ο επικεφαλής της ΚΕΔ έχει άποψη για τη διαιτησία Καραντώνη και είναι βέβαιο πως θα του επιβληθεί βαριά ποινή.

Σύμφωνα με πληροφορίες με τις αποφάσεις Καραντώνη ασχολήθηκαν κι άλλες ομάδες της Super League1, ζητώντας από την ΚΕΔ να του επιβληθεί μία παραδειγματική ποινή.

Ο Στιβ Μπένετ έχει άμεση επικοινωνία με τους διαιτητές και καλείται να τους στείλει μήνυμα με την τιμωρία που θα επιβληθεί στον Καραντώνη, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος που θα είναι δύσκολη για τους «εκλεκτούς» της ΚΕΔ. Από χθες το βράδυ παράγοντες προτρέπουν την Επιτροπή Διαιτησίας να πάρει την σφυρίχτρα του ρέφερι από την Ημαθία, όμως τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Αγγλος αρχιδιαιτητής.

Από τα σφυρίγματα Καραντώνη ένα είναι βέβαιο: Το κυριακάτικο ντέρμπι Αρης – ΠΑΟΚ πρέπει να το διευθύνει ξένος διαιτητής.

.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο