fbpx

Ζίβκοβιτς: «Θέλω να έχει κόσμο το γήπεδο και μαζί να πανηγυρίσουμε τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο»

Ζίβκοβιτς: «Θέλω να έχει κόσμο το γήπεδο και μαζί να πανηγυρίσουμε τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο»

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έδωσε το σύνθημα της νίκης για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στην Τούμπα (28/08, 21:45).

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο την τρέχουσα σεζόν, μιας και στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό ήταν τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ενδεχομένως να του δώσει φανέλα βασικού κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να μιλάει στην κάμερα της NOVA για το εν λόγω παιχνίδι αλλά και για το στόχο της ομάδας του.

Για τον σημερινό αγώνα με τον Ατρόμητο:

«Φυσικά και ανυπομονώ για το παιχνίδι και χαίρομαι που μπορώ να αγωνιστώ καθώς απουσίασα από τον αγώνα της πρεμιέρας. Θέλω να βοηθήσω ώστε να πάρουμε την νίκη».

Για αυτό που προσδοκά τη φετινή σεζόν με τον ΠΑΟΚ:

«Θέλω να πάρουμε το νταμπλ και πιστεύω ότι έχουμε μια ομάδα που μπορεί να το καταφέρει και το αξίζουμε. Είναι ξεκάθαρος ο στόχος μας, να κερδίσουμε και τους δυο εγχώριους τίτλους και αυτό θα γίνει με το να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά».

Για τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ και για το χρονικό διάστημα που ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να δέσει ως ομάδα:

«Ναι είμαστε μια καινούρια ομάδα αλλά και είμαστε μια ομάδα που είναι έτοιμη για κάθε ματς και σε πρώτη φάση αυτό αφορά το ματς με τον Ατρόμητο. Είναι καλή ομάδα, περιμένουμε ένα δύσκολο ματς αλλά εμείς είμαστε ο ΠΑΟΚ πρέπει να μπούμε ως ΠΑΟΚ και να κερδίσουμε. Μακάρι να έχουμε και κόσμο στο γήπεδο αναγνωρίζοντας ότι είναι ακόμη καλοκαίρι. Περιμένω και θέλω να έχει κόσμο το γήπεδο και μαζί να πανηγυρίσουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο