fbpx

Serie A: Διέλυσε την Σαμπντόρια η Σαρλενιτάνα – Από έναν βαθμό Φιορεντίνα και Νάπολι

Serie A: Διέλυσε την Σαμπντόρια η Σαρλενιτάνα – Από έναν βαθμό Φιορεντίνα και Νάπολι

Η Σαρλενιτάνα σφυροκόπησε την Σαμπντόρια με τέσσερα γκολ σε ένα ματς που έμοιαζε εφιάλτης για τους φιλοξενούμενους , ενώ η Αταλάντα έφυγε άνετη με τρεις βαθμούς από την Βερόνα.

Στα δύο ματς που εκτυλίχθηκαν στις 19:00 (28/8), νικητές βγήκαν η Σαρλενιτάνα και η Αταλάντα ενάντια σε Σαμπντόρια και Βερόνα αντίστοιχα.

Σαρλενιτάνα – Σαμπντόρια 4-0
Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν περιθώριο να πιστέψει ούτε για μια στιγμή η ομάδα της Σαμπντόρια πως μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι αφού ξεκίνησε να σκοράρει από νωρίς με τον Ντιά (7′) και συνέχισε με τους Μπονατσόλι 16′ , Βιλχένα 50′ και Μποτέιμ στο 76′.

Βερόνα – Αταλάντα 0-1
Η Ατλάντα έφυγε νικήτρια από την Βερόνα με 0-1 και χωρίς να πιεστεί στο ελάχιστο για να πάει το τρίποντο. Ο Κομπμέινερς σημείωσε το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού στο 50′.

Λέτσε – Έμπολι 1-1

Οι φιλοξενούμενοι πήραν πρώτοι κεφάλι στο σκορ του αγώνα με γκολ του Παρίζι στο 22′ αλλά η Λέτσε και συγκεκριμένα ο Στρεφέτσα είχε την απάντηση στο 40′ και με γκολ του, έσωσε την ομάδα του από την ήττα και της έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Φιορεντίνα – Νάπολι

Ενενηντατέσσερα λεπτά κράτησε η μάχη ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Νάπολι αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν ήταν σε θέση να σκοράρει και το ματς έληξε με λευκή ισοπαλία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο