fbpx

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Με στόχο το 2Χ2 οι «πράσινοι»

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Με στόχο το 2Χ2 οι «πράσινοι»

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ και να επιδιώξει να κάνει το 2Χ2.

Οι Κρητικοί προέρχονται από την ήττα τη πρεμιέρας στο Περιστέρι, με 3-1 από τον Ατρόμητο. Σε ένα ματς στο οποίο παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, όχι μόνο δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν το προβάδισμά τους αλλά έχασαν και… εύκολα, τελικά. Αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό θα προσπαθήσει να κατακτήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, έχοντας μάλιστα ως… σύμμαχο και την ιστορία των αναμετρήσεων. Στο «Γεντί Κουλέ», ηττήθηκε για τελευταία φορά πριν από επτά χρόνια, με 3-2, ενώ στα τελευταία δέκα παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, μετράει τέσσερις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μόνο δύο ήττες!

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει το 2Χ2, έχοντας ωστόσο αρκετές απουσίες. Το βασικό δίδυμο των στόπερ του είναι εκτός μάχης, αφού Σένκεφελντ και Μάγκνουσον είναι τραυματίες. Ενώ η αποχώρηση του Αλεξανδρόπουλου και το γεγονός ότι ο Μπερνάρ είναι ανέτοιμος λιγοστεύουν τις επιλογές και στη μεσαία γραμμή.

Πιθανές συνθέσεις:
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας, 4-2-3-1): Στέφενς, Λάρσον, Γιοχού, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Μπουζούκης, Νέιρα, Τοράλ, Ντίκο.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς, 4-3-3): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Τσέριν, Παλάσιος, Σπόραρ, Αϊτόρ.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας).

Βοηθοί: Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Βασιλόπουλος (Έβρου).

4ος διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας).

VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας).

ΑVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο