fbpx

Liga Portugal: Άνετο τρίποντο η Μπενφίκα, νέα ήττα για την Σπόρτινγκ

Liga Portugal:  Άνετο τρίποντο η Μπενφίκα, νέα ήττα για την Σπόρτινγκ

Νίκες για Πορτιμονένσε και Μπενφίκα σε αντίθεση με την Σπόρτινγκ Λίσαβόνας, η οποία γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Τσάβες.

Ο Τζούνιορ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ανάμεσα σε Μαρίτιμο και Πορτιμονένσε στο οποίο οι γηπεδούχοι παρότι στάθηκαν καλύτερα στο ματς δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε έναν βαθμό και οι φιλοξενούμενοι δραπέτευσαν με το αποτέλεσμα υπέρ τους .

Η Πορτιμονένσε κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την εκτός έδρας αναμέτρηση και το οφείλει σε έναν γκολ του Γουέλιντον Τζούνιορ στο 43ο λεπτό.

Μποαβίστα – Μπενφίκα 0-3

Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου η Μπενφίκα να πάρει την εκτός έδρας νίκη με 0-3 από την Μποαβίστα αφού έκανε ο,τι ήθελε στο γήπεδο και με ένα γκολ του Ντα Σίλβα στο 30′ και δύο του Ζοάο Μάριο στο 67′ και 82′ (πέναλτι) πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Τσάβες 0-2

Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει από νωρίς μακριά από την κορυφή και θα πρέπει να γυρίσουν την κατάσταση άμεσα αν θέλουν να μην χαθεί από το καλοκαίρι ο στόχος του πρωταθλήματος. Τα «Λιοντάρια» την προηγούμενη αγωνιστική έφυγαν με κατεβασμένο το κεφάλι από την έδρα της Πόρτο, ενώ σήμερα έπραξαν το ίδιο στο σπίτι τους, καθώς η Τσάβες κατάφερε να κατακτήσει το τρίποντο, χάρη στα τέρματα των Βιτόρια (60′) και Ζουνίνιο (65′).

Τα ματς που έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί η αγωνιστική δράση της τρίτης ημέρας:

Κυριακή 28/8

Φαμαλισάο – Σάντα Κλάρα 17:30

Αρουκα – Μπράγκα 20:00

Ρίο Άβε – Πόρτο 22:30

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο