fbpx

La Liga: Νίκη με γκολ του Μέντες για την Σοσιεδάδ, ανατροπή της Αλμερία

La Liga: Νίκη με γκολ του Μέντες για την Σοσιεδάδ, ανατροπή της Αλμερία

Με το νέο απόκτημα Μπρούνο Μέντες να σκοράρει, η Ρεάλ Σοσιεδάδ πήρε το τρίποντο από την Έλτσε, ενώ η Αλμερία άφησε τη Σεβίλλη χωρίς νίκη μετά από 3ης αγωνιστικές.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έφυγε από την έδρα της Έλτσε αγκαλιά με τους βαθμούς της νίκης και αυτό το χρωστάει στον παίκτη που αγόρασε φέτος το καλοκαίρι, τον Μπρούνο Μέντες.

Ο νέος παίκτης της Σοσιεδάδ στο έβαλε το γκολ μόλις το ρόλο έδειξε είκοσι λεπτά παιχνιδιού και χάρισε στην ομάδα του τρείς πολύτιμους βαθμούς.

Ράγιο Βαγιεκάνο – Μαγιόρκα 0-2

Την εκτός έδρας νίκη με 0-2 πανηγύρισε η Μαγιόρκα στο ματς κόντρα στην Ράγιο Βαγιεκάνο αφού Μουρίτσι και Κανγκ Ίν σκόραραν αμφότεροι στο 13′ και στο 64′ .

Αλμερία – Σεβίλλη 2-1

Η Αλμερία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Τόρες στο 30′, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να κατακτήσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Στο 42′ ο Ραμαζάνι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έφερε το ματς στα ίσια, ενώ στο 55′ ο Σαντί ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους γηπεδούχους. Κάκιστο το ξεκίνημα της σεζόν για την ομάδα του Γιουλέν Λοπετέγι, καθώς μετά από τρεις αγωνιστικές, δεν έχει πετύχει νίκη.

Το πρόγραμμα της τρέχουσας αγωνιστικής:

Σάββατο 28/8

Χετάφε – Βιγιαρεάλ 16:30

Μπαρτσελόνα – Βαγιαδολίδ 20:30

Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης 23:00

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο