fbpx

Super League: Ψάχνουν την πρώτη νίκη ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία

Super League: Ψάχνουν την πρώτη νίκη ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία

Η δράση της δεύτερης αγωνιστικής της Super League ξεκινάει με την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στη Λαμία στις 20:00.

Το βράδυ του Σαββάτου (27/08, 20:00) γίνεται η αρχή στο πρόγραμμα της ημέρας για τη Super League με την αναμέτρηση ΠΑΣ Λαμία στα Γιάννινα. Στην πρεμιέρα οι Γιαννιώτες είχαν γνωρίσει την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-0 στο Γ. Καραϊσκάκης, ενώ η Λαμία είχε ηττηθεί εντός έδρας με 3-0 από την ΑΕΚ.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Θανάσης Στάικος θα έχει ουσιαστικά όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Για πρώτη φορά στην αποστολή κλήθηκε και ο Ροσέρο που είχε απουσιάσει από τον αγώνα της πρεμιέρας. Εκτός έμειναν οι Αθανασίου, Φαφανά, Τσάβος, Κύρκος, Ρίζος και ο τραυματίας Λέο. Στην αποστολή του ΠΑΣ είναι οι Πριόρ, Σούλης, Σόρια, Παντελάκης, Ποζνάνσκι, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Καραχάλιος, Πήλιος, Κιάκος, Τζίμας, Ριένστρα, Λιάσος, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Λώλης, Σταματελόπουλος, Ροσέρο, Παμλίδης, Κόντε.

Από την άλλη, ο Τζανλούκα Φέστα βλέπει αρκετούς παίκτες να επιστρέφουν σε σχέση με την πρεμιέρα που είχε απουσίες. Συγκεκριμένα επανέρχονται στην αποστολή οι Σαράνοφ, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Τζανδάρης και Γιακουμάκης. Αντίθετα εκτός παραμένουν οι Ρόμανιτς και Καραμάνος, ενώ δεν είναι διαθέσιμοι και οι Μπενίτες, Μαρμεντίνι, Μποάκιε και Γκέντσογλου. Στην αποστολή της Λαμίας είναι οι Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Μπάμπης, Τσιλούλης, Βασιλακάκης, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Τσούκαλος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο