fbpx

Super League: Για το «2 στα 2» η ΑΕΚ

Super League: Για το «2 στα 2» η ΑΕΚ

Με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών η ΑΕΚ θα υποδεχθεί απόψε (27/08, 21:30) τον Βόλο στη Ριζούπουλη.

Η 2η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται, με το πρόγραμμα του Σαββάτου (27/8) να περιλαμβάνει δύο παιχνίδια. Το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό της ΑΕΚ με τον Βόλο στη Ριζούπολη στις 21:30. Μετά το άνετο πέρασμα από τη Λαμία την περασμένη αγωνιστική με 3-0, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα επιδιώξει το «2 στα 2».

Για πρώτη φορά μάλιστα, στις επιλογές του Αργεντίνου τεχνικού βρίσκεται ο Εράλντ Μουκουντί, ενώ στη διάθεσή του θα είναι επίσης, κι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Από την πλευρά του, ο Βόλος με νέο προπονητή πλέον στο τιμόνι, τον Κώστα Μπράτσο θα επιδιώξει να φύγει έστω με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της ΑΕΚ, μετά το 3-3 στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Αλμπάνης.

Η αποστολή του Βόλου:

Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Αλχο, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Τριανταφύλλου, Λούνα, Λυμπεράκης, Τσοκάνης, Ματίγια, Ουεντραόγκο, Μεταξάς, Τσέλιος, Ντέλετιτς, Φερνάντες Πάολο, Φερνάντεζ Βίκτορ, Σταμένκοβιτς, Φαν Βέερτ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο