fbpx

Premier League: Τρομερό ξέσπασμα η Λίβερπουλ με 9-0 και κλασικός Χάαλαντ με χατ-τρικ

Premier League: Τρομερό ξέσπασμα η Λίβερπουλ με 9-0 και κλασικός Χάαλαντ με χατ-τρικ

Στην 4η αγωνιστική της Premier League δεν σταμάτησαν να σκοράρουν τόσο η Λίβερπουλ που σημείωσε εννέα τέρματα και ξέσπασε, όσο και Σίτι που έκανε φοβερή ανατροπή με χατ-τρικ του Χάαλαντ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ματς της τέταρτης ημέρας της Premier League όπου Σίτι και Λίβερπουλ θριάμβευσαν με τα γκολ να διαχέονται το ένα το άλλο:

Τσέλσι – Λέστερ 2-1

Με δύο γκολ του Στέρλινγκ στο 47′ και στο 63′ η Τσέλσι πήρε τους τρεις βαθμούς παρότι έπαιζε για 60 λεπτά με 10 παίκτες μετά την κόκκινη που δέχτηκε ο Γκάλαχερ στο 28′ .
Η Λέστερ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μπάρνς.

Μπράιτον – Λιντς 1-0
Η γηπεδούχος ομάδα με γκολ του Γκρος στο 66′ πήρε την νίκη με 1-0 και προς το βρίσκεται στην πρώτη τρίτη θέση βαθμολογικού πίνακα μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι.

Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας 4-2
Οι Πολίτες θορυβήθηκαν αρκετά όταν είδαν την ομάδα τους να βρίσκεται πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με αυτογκόλ του Στόουνς (4′) και γκολ του Άντερσεν στο 21′.
Όμως η Σίτι αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και ανέτρεψε το είς βάρος της σκορ με τον Μπ.Σίλβα να κάνει την αρχή στο 53′ και τον Χάαλαντ να σημειώνει χατ – τρικ 62′ , 70′ , 81′ και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του .

Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ 9-0
Σαν να μην εμφανίστηκε ποτέ στο Άνφιλντ η Μπρέντφορντ, καθώς η Λίβερπουλ σταμάτησε το ματς με εννέα τέρματα υπέρ της και έκανε ένα ξέσπασμα, αφού τις πρώτες τρεις αγωνιστικές δεν είχε νίκη στην Premier League, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Η Λίβερπουλ έκανε εκρηκτικό ξεκίνημα και βρήκε πέντε γκολ ως το ημίχρονο, με τον Φιρμίνο να έχει 3 ασίστ και ένα τέρμα. O Nτίας στο 3’ άνοιξε το σκορ, με τον Έλιοτ στο 6’ να γράφει το 2-0. Ο Άρνολντ στο 28’ έκανε το 3-0, με τους Φιρμίνο και Φαν Ντάικ να υπογράφουν το 5-0 του ημιχρόνου.
Το αυτογκόλ του Μέφαμ στο 46’ έγραψε το 6-0, ο Φιρμίνο σκόραρε εκ νέου στο 62’ και ο Τσιμίκας στη συνέχεια που μπήκε αλλαγή σέρβιρε τα δύο τελευταία τέρματα σε Καρβάλιο και Ντίας για το εκκωφαντικό 9-0, το οποίο αποτελεί την πιο ευρεία νίκη της Λίβερπουλ στην Premier League.

Μπέντφορντ – Έβερτον 1-1
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 24ο λεπτό του ματς (Γκόρντον), όμως η Μπρέντφορντ έξι λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90′ βρήκε την λύση (Ζανέλτ) και ισοφάρισε με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Άρσεναλ – Φούλαμ 2-1

Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετά σουτ και από τις δύο ομάδες ωστόσο καμία δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους της αναμέτρησης, η Φούλαμ πίεζε περισσότερο και στο 56′ άνοιξε το σκορ με τον Μίτροβιτς. Η Άρσεναλ όμως δεν πτοήθηκε από το γκολ που δέχτηκε και λίγα λεπτά μετά έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1 με γκολ του Οντεγκάαρντ στο 64′.

Η ομάδα του Λονδίνου που φέτος δείχνει ανανεωμένη και θυμίζει κάτι από τα παλιά αρνήθηκε να χάσει βαθμούς και στο 85′ έκανε το 2-1 με τον Μαγκαλιάες, παίρνοντας έτσι την νίκη επί της Φούλαμ.

Τα εναπομείναντα ματς της αγωνιστικής:

Γουλβς – Νιούκαστλ 28/8 ,16:00

Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ 28/28 ,16:00

Νότιγχαμ Φόρεστ – Τότεναμ 28/8, 18:30

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο