fbpx

Serie A: Μοιράστηκαν βαθμούς Γιουβέντους και Ρόμα – Εύκολη νίκη για Μίλαν

Serie A: Μοιράστηκαν βαθμούς Γιουβέντους και Ρόμα – Εύκολη νίκη για Μίλαν

Γιουβέντους εναντίον Ρομά 1-1 με τον Βλάχοβιτς να βάζει ακόμη ένα γρήγορο γκολ αλλά η ομάδα του να μην παίρνει την νίκη .

Ένας Βλάχοβιτς δεν φέρνει την νίκη σε μια Γιουβέντους που έπεσε στην παγίδα του ρυθμού της Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο και ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 μέσα στην έδρα της .

Γιουβέντους – Ρόμα 1-1
Η Γιουβέντους φρόντισε να ανοίξει το σκορ του αγώνα στο 2ο μόλις λεπτό με τον Βλάχοβιτς και να πάει με αυτό το αποτέλεσμα στα αποδυτήρια βάζοντας τις βάσεις για τους τρεις βαθμούς , αλλά υπολόγισε χωρίς τον Έιμπραχαμ που στο 69′ έκανε το ματς 1-1 .
Παρά το γεγονός πως και οι δύο ομάδες προσπάθησαν αρκετές φορές να φύγουν με νίκη από το γήπεδο, το τελικό αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο και από έναν βαθμό έκαστη.

Κρεμονέζε – Τορίνο 1-2
Η Κρεμονέζε φιλοξένησε στην έδρα της την Τορίνο και την καλωσόρισε με δώρο ένα αυτογκόλ στο 17′ από τον Μπιανκέτι δίνοντας της έτσι την ευκαιρία να πάρει το διπλό. Αν και οι οικοδεσπότες προσπάθησαν να συνέλθουν από το 0-1 και να ξαναμπούν στο παιχνίδι , ο Ράντονιτς στο 65ο λεπτό τους έκοψε τον αέρα κάνοντας το 0-2.
Το μόνο που κατάφερε η Κρεμονέζε ήταν να μειώσει το σκορ σε 1-2 με τον Σερνίκολα δέκα λεπτά πριν την λήξη.

Μίλαν – Μπολόνια 2-0

Η Μίλαν δεν βρήκε κάποια δυσκολία ενάντια της Μπολόνια και πήρε τους τρεις βαθμούς με δύο γκολ από τους Λεάο (21′) και Ζιρού (58′).

Οι γηπεδούχοι είχαν καθόλη την διάρκεια του αγώνα τον έλεγχο του ρυθμού και του σκορ και έφτασαν με σχετική άνεση στην νίκη εντός έδρας.

Σπέτσια – Σασουόλο 2-2

Ένα ματς για γερά νεύρα εκτυλίχθηκε ανάμεσα σε Σπέτσια και Σασουόλο αφού από εκεί που η γηπεδούχος ομάδα έδειχνε να έχει το πάνω χέρι με τα γκολ των Μπατόνι στο 30′ και Νζολά στο 45+4′ (πέναλτι) και νικούσε με 2-1 (είχε προηγηθεί γκολ για την Σασουόλο με τον Φρατέζι στο 27′) , η φιλοξενούμενη ομάδα ισοφάρισε με τον Πιναμοντί στο 50′ .

Οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στον έναν βαθμό η κάθε μία .

Επόμενοι αγώνες:

28/8

Φιορεντίνα – Νάπολι 21:45

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο