fbpx

Bundesliga: Ασταμάτητη η Ουνιόν Βερολίνου – Στραβοπάτημα για Μπάγερν

Bundesliga: Ασταμάτητη η Ουνιόν Βερολίνου – Στραβοπάτημα για Μπάγερν

Τα ματς των 16:30 στην Γερμανία και την Bundesliga, είχαν όλα τουλάχιστον από ένα γκολ με το ματς που έκλεψε την παράσταση να είναι αυτό μεταξύ Σάλκε και Ουνιόν Βερολίνου.

Μάιντς – Μπάγερν Λεβερκούζεν 0-3

Στο ματς ανάμεσα σε Μάιντς και Μπάγερν Λεβερκούζεν, παρότι οι γηπεδούχοι είχαν την περισσότερη επαφή με την μπάλα και τα παραπάνω σουτ δεν κατάφεραν να σταματήσουν τους φιλοξενούμενους που νίκησαν με 0-3 με ένα γκολ του Παλάσιος (29′) και δύο του Φριμπόνγκ (39′ , 41′).

Ουσιαστικά η Μπάγερν Λεβερκούζεν πραγματοποίησε ένα τέταρτο φουλ ρυθμών και έφτασε στα τρία γκολ όπου παρέμειναν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Λειψία – Βόλφσμπουργκ 2-0
Η Λειψία επικράτησε σχετικά άνετα με 2-0 ενάντια στην Βόλφσμπουργκ με τον σκόρερ να είναι εις διπλούν ο ΕνΚουκού.
Η Λειψία προηγήθηκε από νωρίς (μόλις στο 5ο λεπτό) και κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης, όταν και διπλασίασε τα τέρματα της , ξανά με τον ΕνΚουκού στο 90′ από την λευκή βούλα του πέναλτι.

Χονφεχάιμ – Άουγκσμπουργκ 1-0
Ένα γκολ στο 38′ από τα πόδια του Γκάιγκερ ήταν αρκετό ώστε η γηπεδούχος ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς σε ένα παιχνίδι που είχε τον πλήρη έλεγχο και στα δύο ημίχρονα.

Σάλκε – Ουνιόν Βερολίνου 1 – 6
Οι φιλόξενοι έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους με γκολ του Θόρσμπι στο 6ο λεπτό. Από εκεί και έπειτα το παιχνίδι παίζονταν στην μισό του γηπέδου με τον Μπέκερ να σκοράρει στο 36′ κάνοντας το 0-2 και τον Μπιούλτερ να μειώνει δύο λεπτά αργότερα σε 1-2 (38′) με πέναλτι , όμως ο Χάμπερερ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έδωσε διεύρυνε το σκορ σε 1-3.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπέκερ σκόραρε εκ νέου (46′) και ο Μίτσελ στο 87′ και 90′ έγραψε το τελικό 1-6 και τον θρίαμβο της Ουνιόν.

Χέρτα Βερολίνου – Ντόρτμουντ 0-1
Με μοναδικό σκόρερ στο ματς τον Μοντέστ (32′), η Ντόρτμουντ έφυγε νικήτρια από το Βερολίνο με 0-1 χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα.

Μπάγερν Μονάχου – Γκλάντμπαχ 1-1

Η Γκλάντμπαχ αποτελεί κακό μπελά για την Μπάγερν και με έναν μαγικό τρόπο την υποχρέωσε στην πρώτη της απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα (1-1).

Ο Γιάν Ζόμερ πραγματοποίησε εμφάνιση καριέρας και μέχρι το 83ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ σε ένα πολύ περίεργο ματς.

Και αυτό γιατί στο πρώτο μέρος η Μπάγερν είχε δύο ακυρωθέντα γκολ, αμέτρητες ευκαιρίες, όμως ένα φτηνό λάθος του Ουπαμεκανό έφερε τον Τιράμ σε θέση βολής για το 0-1 (43’).

Η Γκλάντμπαχ άντεξε στην πίεση όμως δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, αφού τελικά λύγισε στο τέλος καθώς ο Σανέ με «ξερό» σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-1 (83’) και τουλάχιστον γλίτωσε τον βαθμό για τους Βαυαρούς.

Τα υπόλοιπα ματς που έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής (4η):

28/8
Κολωνία – Στουτγκάρδη 16:30

Βέρντερ Βρέμης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 19:30

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο