fbpx

ΑΕΚ-Βόλος 0-1: Την «προσγείωσε» ένας πρώην 

ΑΕΚ-Βόλος 0-1: Την «προσγείωσε» ένας πρώην 

Το εκπληκτικό γκολ του Ντέλετιτς στο 19’ έκρινε την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο (0-1) για τη 2η αγωνιστική της Super League.  

Η Ριζούπολη γεμάτη με κόσμο της ΑΕΚ, η ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Λαμίας, ωστόσο ο Βόλος δεν ήθελε να είναι ο κομπάρσος και μετατράπηκε σε πρωταγωνιστή. Με τον Μπράτσο πλέον στον πάγκο της η ομάδα της Μαγνησίας κατάφερε να πετύχει την πρώτη της φετινή νίκη και να αναγκάσει παράλληλα την ΑΕΚ στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. «Δήμιος» της ΑΕΚ αποδείχθηκε ένας πρώην παίκτης της, καθώς ο Ντέλετιτς στο 19’ με σουτ νίκησε τον Στάνκοβιτς και έγραψε το τελικό 0-1. 

Αιφνιδίασε ο Βόλος

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, καθώς η ΑΕΚ είχε την μπάλα στην κατοχή της προσπαθώντας να πιέσει την άμυνα του Βόλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι με γρήγορες μπαλιές έβγαζαν επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Ο Στάνκοβιτς είχε αρκετή δουλειά στο πρώτο δεκάλεπτο, καθώς στο 4’ και στο 7’ αντέδρασε σωτήρια στις προσπάθειες των  Φερνάντεθ και Μεταξά, αντίστοιχα. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 8’ με τον Αραούχο.

Ο Ντέλετιτς σκόραρε κόντρα στην ΑΕΚ

Στο 19’ η έμπνευση του Ντέλετιτς να επιχειρήσει το σουτ έξω από την περιοχή αποδείχθηκε σωστή και με αυτόν τον τρόπο ο Βόλος πήρε κεφάλι στο σκορ και ανέβασε τον πήχη της δυσκολίας για το σύνολο του Αλμέιδα. Μετά το γκολ η ομάδα της Μαγνησίας κλείστηκε περισσότερο στην άμυνα της προκειμένου να διατηρήσει το μηδέν. البينجو Η ΑΕΚ έφτανε εύκολα κοντά στην περιοχή του Κλέιμαν, αλλά μετά δεν έβρισκε διαδρόμους για να δράσει. Η μοναδική φορά που απειλήθηκε ο τελευταίος στο πρώτο μέρος ήταν στο 32’ με το σουτ του Τσούμπερ, το οποίο και εξουδετέρωσε δύσκολα. 

Πίεσε, αλλά…

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αλλαγές για την «Ένωση». Η πίεση για την άμυνα του Βόλου αυξήθηκε σε μεγάλο βαθμό, χωρίς ιδιαίτερη επιθετική δραστηριότητα για τους φιλοξενούμενους. bwin sport Ο Κλέιμαν αποδείχθηκε «φύλακας άγγελος» για την εστία της ομάδας του αντιδρώντας σωστά σε κάθε προσπάθεια των αντιπάλων του. 

Ο Λιβάι Γκαρσία έδωσε περισσότερη ενέργεια στα άκρα της ΑΕΚ, όμως ούτε αυτός, ούτε κάποιος άλλος συμπαίκτης του κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ. Ο Κώστας Μπράτσος είδε τους παίκτες του να ανταποκρίνονται σε κάθε πίεση που τους έβαζαν οι γηπεδούχοι και έτσι ξεκίνησε με νίκη τη φετινή του παρουσία στον πάγκο του Βόλου.

Ο Τσούμπερ σε προσπάθεια του κόντρα στον Βόλο

Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Μαγνησίας έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα, έναν περισσότερο από την ΑΕΚ, που έμεινε με το τρίποντο της πρώτης αγωνιστικής.  

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) 

Κίτρινες: Γιόνσον, Βίντα, Γκατσίνοβιτς – Φαν Βέερτ, Ματίγια, Κλέιμαν, Μεταξάς, Λούνα

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Άμραμπατ (46′ Γκατσίνοβιτς), Γιόνσον (82′ Αλμπάνης), Πινέδα (65′ Ρότα), Τσούμπερ, Μάνταλος (46′ Λιβάι Γκαρσία), Αραούχο. 

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Μεταξάς (56′ Ματίγια), Τσοκάνης, Ντέλετιτς (81′ Πίρινεν), Πάολο Φερνάντες, Βίκτορ Φερνάντεθ (71′ Ουές), Φαν Βέερτ. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο