fbpx

Αδιανόητη ρήτρα στο συμβόλαιο του Αλεξανδρόπουλου

Αδιανόητη ρήτρα στο συμβόλαιο του Αλεξανδρόπουλου

Η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας είναι έτοιμη να βάλει στο συμβόλαιο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου μυθική ρήτρα 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Η μεταγραφή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στην Σπόρτινγκ είναι σχεδόν τελειωμένη υπόθεση και στην Λισαβόνα έχουν βάλει σκοπό να τρελάνουν την Ευρώπη με τα όσα προσφέρουν στον νεαρό Έλληνα μέσο.

Ο Παναθηναϊκός έκανε σκληρό παζάρι με την ομάδα της Πορτογαλίας και κατάφερε και αποκόμισε το ποσό των 4.5 εκατομμυρίων συν ένα 30% μεταπώλησης του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

Βέβαια ακόμη όλα είναι ανοικτά καθώς οι υπογραφές δεν έχουν μπει, ωστόσο είναι θέμα χρόνου. Η Σπόρτινγκ πιέζει ακόμη και τώρα το ποσοστό μεταπώλησης να πέσει από το 30% στο 25% και έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Και έχει σημασία διότι με τη ρήτρα που σκοπεύουν να βάλουν οι Πορτογάλοι στο συμβόλαιο του Έλληνα παίκτη, παίζονται εκατομμύρια ευρώ.

Τα «λιοντάρια» θέλουν να βάλουν στο συμβόλαιο του Έλληνα μέσου ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ, την υψηλότερη που έχει μπει ποτέ σε συμβόλαιο Έλληνα παίκτη .

Αυτό σημαίνει πολλά για τον Παναθηναϊκό, αφού όπως έχει δείξει η Πορτογαλική ομάδα στο παρελθόν (ακόμη και φέτος το καλοκαίρι) ξέρει πολύ καλά να πουλάει παίκτες και να βάζει μεγάλα ποσά στα ταμεία της .

Δεδομένου ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει το 30% της μεταπώλησης, αυτό σημαίνει πως θα αποκομίσει πολύ καλά χρήματα στο μέλλον.

Φυσικά όλα εξαρτώνται και από τον ίδιο τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο καθώς πρέπει να πάρει χρόνο συμμετοχής και έπειτα είναι μαθηματικά βέβαιο πως η χρηματιστηριακή του αξία θα αρχίσει να ανεβαίνει .

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο