fbpx

Champions League: Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ρέιντζερς και Κοπεγχάγη στους ομίλους

Champions League: Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ρέιντζερς και Κοπεγχάγη στους ομίλους

Σφραγίστηκαν τα τελευταία εισιτήρια για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με τις Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ρέιντζερς και Κοπεγχάγη να κλείνουν ραντεβού με την κληρωτίδα το απόγευμα της Πέμπτης (19:00).

Στο Ζάγκρεμπ έγινε το πιο επεισοδιακό ματς, με την Ντινάμο να καλείται να ανατρέψει το 1-0 της Μπόντο Γκλιμτ από το πρώτο ματς. Οι Κροάτες μπήκαν πολύ δυνατά και λίγο πριν το ημίχρονο είχαν φτάσει σε σκορ πρόκρισης με τα γκολ των Όρσιτς (4’) και Πέτκοβιτς (35’). Ο Γκρόνμπαεκ στο 70ο λεπτό ήταν αυτός που γλίτωσε πρόσκαιρα τους Νορβηγούς κάνοντας το 2-1 και στέλνοντας έτσι το ματς στην παράταση. Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 120 λεπτών και την αναπόφευκτη διαδικασία των πέναλτι, οι γηπεδούχοι λυτρώθηκαν από το γκολ του Ντρμιτς στο 117’ για να ακολουθήσει και το «κερασάκι στην τούρτα» από τον Μποκάι στο τελευταίο λεπτό (120’).

Η Ρέιντζερς επιβίωσε το «θρίλερ» στο Αϊντχόφεν, έτσι όπως είχε διαμορφωθεί η κατάσταση μετά το 2-2 του «Άιμπροξ». Το παιχνίδι κρίθηκε από το τέρμα του Τσόλακ στο 60’ το οποίο αποδείχθηκε αρκετό για την ομάδα του Τζιοβάνι φαν Μπρόκχορστ.

Στο τρίτο ματς της βραδιάς, η Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα, που αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο, άντεξε στην Τραπεζούντα υπερασπιζόμενη το 2-1 της Δανίας, κράτησε το ματς στο 0-0 και πήρε την πρόκριση για τους ομίλους. Στο Γιουρόπα Λιγκ συνεχίζει η ομάδα των Μανώλη Σιώπη και Τάσου Μπακασέτα, με τον πρώτο να βγάζει όλο το παιχνίδι και τον δεύτερο να περνά στο ματς στο 78ο λεπτό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο