fbpx

Champions League: Μπενφίκα, Μακάμπι Χάιφα και Πλζεν πήραν τα πολυπόθητα εισιτήρια

Champions League: Μπενφίκα, Μακάμπι Χάιφα και Πλζεν πήραν τα πολυπόθητα εισιτήρια

Στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έκλεισαν θέση οι Μπενφίκα, Μακάμπι Χάιφα και Βικτόρια Πλζεν, μετά την ολοκλήρωση των επαναληπτικών των πλέι οφ.

Μεγάλο ματς στο Βελιγράδι, όπου ο Ερυθρός Αστέρας έφτασε με τα τέρματα των Πέσιτς (27’) και Ίβανιτς (43’) σε σκορ πρόκρισης απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα (3-2 το πρώτο ματς) ωστόσο οι επτάψυχοι Ισραηλινοί δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Το χαμένο πέναλτι του Αζίζα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, μετέτρεψε σε γκολ ο Σούντγκρεν για το 2-1, σκορ παράτασης. Η ψυχρολουσία για τους Σέρβους ήρθε στο 90’ όταν από την προσπάθεια του Ατζίλι ο Πάβκοβ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Έχοντας προίκα το 0-2 του πρώτου αγώνα, η Μπενφίκα ήταν καταιγιστική απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου στη Λισαβόνα. Μέσα σε15 λεπτά, οι Οταμέντι (27’), Ράφα Σίλβα (40’) και Νέρες (42’) έδωσαν το σύνθημα προκειμένου να αρχίσουν τα πανηγύρια με τους «αετούς» να είναι παρόντες στο μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Με ανατροπή εξασφάλισε το εισιτήριό της για τους χρυσοφόρους ομίλους της διοργάνωσης η Βικτόρια Πλζεν απέναντι στην Κάραμπαγκ. Το 0-0 του Αζερμπαϊτζάν άφηνε τα πάντα ανοιχτά και έτσι οι Αζέροι βρέθηκαν σε θέση ισχύος όταν ο Όζομπιτς έγραψε το 0-1 στο 38’. Η ανατροπή για τους Τσέχους ήρθε μέσα σε ένα τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο με τα γκολ των Κόπιτς (58’) και Κλίμεντ (73’) να φέρνουν τούμπα την κατάσταση, δίνοντας την πρόκριση στους γηπεδούχους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο