fbpx

Αγγλία: «Έσπασε» το ρόδι η Γιουνάιτεντ, 2-1 τη Λίβερπουλ

Αγγλία: «Έσπασε» το ρόδι η Γιουνάιτεντ, 2-1 τη Λίβερπουλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει σφυγμό! Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν στο μεγάλο ντέρμπι της Λίβερπουλ με 2-1 στο «Ολντ Τράφορντ» και πήραν τους πρώτους τους πόντους για φέτος. Χωρίς νίκη η Λίβερπουλ.

Πάντα το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν λογαριάζει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι δύο ομάδες, κάτι που αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά. Η Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά στο ματς, γεγονός που το μετουσίωσε γρήγορα σε τέρμα με τον Σάντσο να ανοίγει το σκορ στο 16’.

Οι παίκτες του Τεν Χαχ είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως πέραν του γκολ του Σαλάχ με το οποίο οι «κόκκινοι» μείωσαν στο 81’ το σκορ, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σε άλλες περιπτώσεις τους γηπεδούχους. Ο Ράσφορντ στο 53’ διπλασίασε το προβάδισμα της Γιουνάιτεντ, δίνοντας μαξιλαράκι ασφαλείας όπως αποδείχθηκε αργότερα με τη μείωση του σκορ.

Η Γιουάιτεντ πήρε τους πρώτους τρεις πόντους της σεζόν ενώ η Λίβερπουλ είναι κολλημένη με δύο βαθμούς στα χαμηλά της βαθμολογίας μετά από τρεις αγωνιστικές.

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαράν, Νταλότ (86′ Μπισάκα), Μαλάσια, Μαρτίνες, Ερικσεν (86′ Φαν ντε Μπεκ), Μπρούνο, ΜακΤόμινεϊ, Ράσφορντ (86′ Κριστιάνο), Σάντσο (71′ Φρεντ), Ελάνγκα (46′ Μαρσιάλ)

Λίβερπουλ: Αλισον, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (85′ Τσιμίκας), Γκόμες, Αρνολντ, Μίλνερ (73′ Καρβάλιο), Χέντερσον (59′ Φαμπίνιο), Ελιοτ, Φιρμίνο, Σαλάχ, Ντίας

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο