fbpx

Ανατροπή με Μπρούνο Κόστα για τον Άρη, ο Κονσεϊσάο θέλει να τον κρατήσει στην Πόρτο!

Ανατροπή με Μπρούνο Κόστα για τον Άρη, ο Κονσεϊσάο θέλει να τον κρατήσει στην Πόρτο!

Δυσάρεστα νέα για τον Χερμάν Μπούργος και τον Άρη, καθώς δημοσίευμα της O’ Jogo αναφέρει ότι ο Μπρούνο Κόστα θα παραμείνει στην Πόρτο μετά από απόφαση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Στον 25χρονο Πορτογάλο μέσο είχαν στρέψει την προσοχή τους οι άνθρωποι του Άρη για την ενίσχυση του ρόστερ. Ο Μπρούνο Κόστα αποτελούσε επιλογή από το πάνω ράφι και οι «κιτρινόμαυροι» γνώριζαν εξ’ αρχής τις δυσκολίες της υπόθεσης.

Δημοσίευμα της O’ Jogo αποκάλυψε ότι ο προπονητής της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο αποφάσισε να διατηρήσει στο ρόστερ της πορτογαλικής ομάδας τον Μπρούνο Κόστα καθώς του δείχνει εμπιστοσύνη. Έτσι, οι Θεσσαλονικείς θα αναγκαστούν να στρέψουν αλλού την προσοχή τους μετά από αυτή την εξέλιξη.

«Ο Άρης πρόσφερε στον μέσο την ευκαιρία να παίξει περισσότερο, αλλά ο Κονσεϊσάο προτιμά να τον κρατήσει και του δείχνει εμπιστοσύνη. Οκτώ μέρες πριν κλείσει η αγορά, ο Άρης Θεσσαλονίκης χτύπησε την πόρτα του Μπρούνο Κόστα με μια δελεαστική προσφορά και να έχει τη δυνατότητα να παίζει, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει στην Πόρτο», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο