fbpx

Ακόμη μια αρνητική απάντηση σε πρόταση για τον Αλεξανδρόπουλο από τον Παναθηναϊκό

Ακόμη μια αρνητική απάντηση σε πρόταση για τον Αλεξανδρόπουλο από τον Παναθηναϊκό

Πρόταση 4 εκατ. ευρώ έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, με τους πράσινους να απαντούν αρνητικά και αυτή την φορά.

Ο νεαρός μέσος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων από το εξωτερικό. Ο Αλεξανδρόπουλος έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά ενώ έχει ήδη πραγματοποιήσει αρκετές εμφανίσεις για την ηλικία του, πράγμα που έχει κάνει αρκετές ομάδες να μπουν στη διαδικασία να στρέψουν το ενδιαφέρον τους προς το πρόσωπο του.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγο καιρό, οι πράσινοι είχαν απαντήσει αρνητικά σε πρόταση 3 εκατ. ευρώ για τον νεαρό χαφ από την ιταλική Βερόνα.

Την ίδια στιγμή ψηλά στη λίστα εδώ και καιρό έχει τον παίκτη και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία μάλιστα κατέθεσε και επίσημη πρόταση στο τριφύλλι για τον Αλεξανδρόπουλο ύψους 4 εκατ. ευρώ, με τον Παναθηναϊκό να δίνει αρνητική απάντηση με συνοπτικές διαδικασίες , στο ύψος των συγκεκριμένων χρημάτων.

Η απάντηση του τριφυλλιού ήταν αρνητική, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον, μιας και με μία πρόταση πάνω από 5-5,5 εκατ. ευρώ ο Παναθηναϊκός ενδεχομένως να μην είναι τόσο αρνητικός.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο