fbpx

Στην Βαρκελώνη η Γιουνάιτεντ για το μπαμ με Ντε Γιονγκ 

Στην Βαρκελώνη η Γιουνάιτεντ για το μπαμ με Ντε Γιονγκ 

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Βαρκελώνη θα ταξιδέψουν άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Ο λόγος του ταξιδιού στην Ισπανία δεν είναι άλλος πέρα από τις συζητήσεις μεταξύ των «Κόκκινων Διαβόλων» και των Μπλαουγκράνα για την απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Λίγες ημέρες πριν από την λήξη των καλοκαιρινών μεταγραφών η ομάδα της Αγγλίας θα παίξει τα ρέστα της για να ντύσει στα κόκκινα τον 25χρονο Ολλανδό. لعبه البوكر لعبه البوكر

Ωστόσο ο παίκτης φαίνεται να έχει στα πλάνα του κάτι εντελώς διαφορετικό από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού ο ίδιος απέρριψε την αρχική πρόταση που ανέρχονταν στα 85 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την Ολλανδική Telegraaf,  ο coach της Μάντσεστερ έχει δώσει εντολή στους ιθύνοντες να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να γίνει κάτοικος Όλντ Τράφορντ ο Ντε Γιονγκ.

Η Μπαρτσελόνα επίσης είναι θετική στην πώληση του παίκτη της , αφού θέλει να καλύψει έτσι κάποια οικονομικά ζητήματα. Εάν ο παίκτης δεν δεχθεί να μετακομίσει τότε θα πρέπει να συμβιβαστεί με μια μείωση στις ετήσιες απολαβές του , η οποία θα αγγίξει το 50%. الرهان على مباريات كرة القدم   Κάτι που ο παίκτης φαίνεται να μην θέλει σε καμία των περιπτώσεων καθώς αρνείται κατηγορηματικά από την πρώτη στιγμή που του προτάθηκε η μείωση.

Επιτελείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρεθεί εντός ολίγων ωρών στην Βαρκελώνη ώστε να δει τι μέλει γενέσθαι με την υιοθέτηση του Ολλανδού. شرح لعبه البوكر

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο