fbpx

Άρης-Λεβαδειακός 3-0: Τριάρα και καλή αρχή στο Βικελίδης

Άρης-Λεβαδειακός 3-0: Τριάρα και καλή αρχή στο Βικελίδης

Πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό 3-0, ο Άρης επιβλήθηκε του Λεβαδειακού στη Θεσσαλονίκη χάρη σε δύο γκολ του Μαντσίνι και ένα του Γκρέι.

Οι Βοιωτοί έβαλαν δύσκολα ουσιαστικά για ένα ημίχρονο στους γηπεδούχους, κάτι που βέβαια δεν αποτυπώθηκε στον πίνακα του σκορ καθότι οι παίκτες του Μπούργος αξιοποίησαν καλύτερα τις επικίνδυνες στιγμές που δημιούργησαν και πήγαν στα αποδυτήρια με 2-0. Στο δεύτερο μέρος τα πάντα απλοποιήθηκαν για τον Άρη μετά το 3-0 του Γκρέι. Πρώτη συμμετοχή για τον Ζερβίνιο που μπήκε αλλαγή στο ματς και αποθεώθηκε.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΡΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)

Ο Λεβαδειακός μπήκε χωρίς φόβο στο γήπεδο, αποδεικνύοντάς το στο 2’ και στο 8’ με τα σουτ από Μπελμόντ και Συμελίδη αντίστοιχα. Η πρώτη καλή στιγμή για τον Άρη όμως έφερε τελικά το γκολ. Ήταν το 12ο λεπτό όταν ο Γκρέι βρήκε με κάθετη τον Μαντσίνι που με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Και πάλι οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που βγήκαν μπροστά προσπαθώντας να αντιδράσουν, πέφτοντας όμως πάνω στον Κουέστα. Μουτίνιο και Δούμτσιος είδαν τον Ισπανό να σταματά τις προσπάθειές τους με τους «κίτρινους» από τα μέσα του πρώτου μέρους και μετά πάντως να βελτιώνουν την εικόνα τους. Αποτέλεσμα του τελευταίου ήταν και το 2-0 που ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Μαντσίνι πέρασε όποιον βρήκε, πλάσαρε ιδανικά μέσα από την περιοχή και διπλασίασε τόσο τα προσωπικά του τέρματα όσο και της ομάδας του.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΡΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Το παιχνίδι είχε πάρει πια την πορεία του αφού το σουτ του Συμελίδη στο 48’ ήταν η τελευταία φορά που ο Λεβαδειακός απείλησε, με τους Θεσσαλονικείς από εκεί και πέρα να βγαίνουν μπροστά. Γκρέι και Μαντσίνι δεν βρήκαν αρχικά δίχτυα, όλα αυτά όμως μέχρι το 68ο λεπτό. Ο Πάλμα σέρβιρε άριστα στον Γκρέι και ο φορ του Άρη τελείωσε τη φάση για το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Ζερβίνιο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 74’ και αφού γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο, λίγο έλειψε να χριστεί και σκόρερ όταν στο 89’ απέτυχε δις να νικήσει τον Μάρκοβιτς.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΡΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα – Οντουμπάγιο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Πίρσμαν (82′ Μαζικού) – Μαντσίνι, Ντουκουρέ, Νταμπό (46′ Ντιόπ), Καμάτσο (46′ Μανού Γκαρθία) – Πάλμα (74′ Ζερβίνιο), Γκρέι (82′ Χατζηιωάννου).

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς – Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Βινίσιους, Βήχος – Μπελμόντ (58′ Λούα Λούα), Μεχία – Βρακάς (76′ Βουτσάς), Συμελίδης (76′ Ρεγκίς), Μουτίνιο (63′ Νίκας) – Δούμτσιος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο