fbpx

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 1-0: Με το δεξί στο σπίτι του

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 1-0: Με το δεξί στο σπίτι του

Ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε τον Παναιτωλικό την 1η αγωνιστική της Super League και ξεκίνησε με νίκη (1-0) το φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος. 

Την καλύτερη δυνατή εκκίνηση στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ, καθώς επιβλήθηκε του Παναιτωλικού με 1-0. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έδειξε πως έχει αφήσει πίσω του τον πρόωρο αποκλεισμό από την Ευρώπη, παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπράντον Τόμας στο έβδομο λεπτό.

Πέτυχε τον στόχο από νωρίς

Ο ΠΑΟΚ πίεσε από τα πρώτα δευτερόλεπτα, αλλά ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που έφτασε πρώτος κοντά στο γκολ. Ο Καρέλης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στο 5’, αλλά δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία για το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο απέτυχαν να σκοράρουν, αλλά δέχθηκαν και γκολ. Συγκεκριμένα ο Λύρατζης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Τόμας από κοντά έγραψε το 1-0. 

Ο Τόμας πανηγυρίζει το γκολ επί του Παναιτωλικού

Ο τελευταίος είχε και άλλη καλή στιγμή για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με τον Ανέστη να αποκρούει ενστικτωδώς την κεφαλιά του αντιπάλου του στο 30’. Ο γκολκίπερ της ομάδας του Αγρινίου πραγματοποίησε και άλλες δύσκολες αποκρούσεις προκειμένου η διαφορά να μείνει στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα. 

Το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου εκτός από τη φάση του Καρέλη στο 5’ είχε ακόμα μία καλή στιγμή στο 33’ με το σουτ του Ντουάρτε

Έχασε ευκαιρίες, κράτησε το προβάδισμα

Με καλή κυκλοφορία, συντριπτική υπεροχή και πολλές ευκαιρίες για τον ΠΑΟΚ κύλησε το δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να απειλήσουν ουσιαστικά και διατήρησαν εύκολα το προβάδισμα. Μάλιστα απέτυχαν πολλές φορές να το διευρύνουν και να φτάσουν σε μία ευρεία νίκη. 

Ο Αουγκούστο σε προσπάθεια του

Στο 70΄και στο 88’ ο Αουγκούστο είχε δύο καλές στιγμές για να σκοράρει, ωστόσο δεν σημάδεψε σωστά. Στο επόμενο λεπτό ο Σενγκέλια επιχείρησε το σουτ, αλλά ο Κοτάρσκι μπλόκαρε διατηρώντας το μηδέν στην εστία του. 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης (80’ Σάστρε), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς, Ντάντας (72’ Φ. Σοάρες), Αουγκούστο, Νάρεϊ (80’ Κωνσταντέλιας), Μπίσεσβαρ (65’ Ελ Καντουρί), Τόμας (72’ Ολιβέιρα). 

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν (81’ Βαρόνε), Λάρσον, Κορνέλιους, Φλόρες, Ντουάρτε (81’ Ξενιτίδης), Ντίας (71’ Σενγκέλια), Χατζηθεοδωρίδης (57’ Νταγκό), Καρέλης (81’ Ζοάο Πέδρο).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο