fbpx

Ατρόμητος-ΟΦΗ 3-1: Αντέδρασε και νίκησε

Ατρόμητος-ΟΦΗ 3-1: Αντέδρασε και νίκησε

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο Περιστέρι, όμως ο Ατρόμητος έδειξε χαρακτήρα και πήρε τη νίκη με 3-1. 

Ο Ατρόμητος, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 34’ από το τέρμα του Νέιρα, κατάφερε να αντιδράσει και να πάρει τη νίκη επί του ΟΦΗ με 3-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των Περιστεριωτών ο Βίκτωρας Κλωναρίδης που έδωσε την ασίστ και στα τρία τέρματα της ομάδας του. 

Ο Τζαβίδας ισοφάρισε στο 39΄ και στις καθυστερήσεις ο Μουνίθ ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ο τελευταίος στο 50’ σημάδεψε το δεξί δοκάρι στο πέναλτι που εκτέλεσε. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Κιάρτανσον στο 73’.

Έβγαλε αντίδραση σε λίγα λεπτά

Ο ΟΦΗ πατούσε καλύτερα στα πρώτα λεπτά έχοντας πάρει τα ηνία της μεσαίας γραμμής. Αντίθετα οι γηπεδούχοι δεν είχαν απάντηση στην πίεση των παικτών του Νιόπλια αντιμετωπίζοντας δυσκολίες στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στο 34’ οι Κρητικοί μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε γκολ με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ του Νέιρα από τα αριστερά της περιοχής.

Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν

Η χαρά των παικτών του ΟΦΗ κράτησε μόλις πέντε λεπτά, καθώς ο νεαρός Τζαβίδας με κοντινή κεφαλιά αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Κλωναρίδη, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Ο Ατρόμητος, έχοντας την ψυχολογία με το μέρος του, κατάφερε να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Κλωναρίδη να σεντράρει ξανά από τα δεξιά και τον Μουνίθ με προβολή να γράφει το 2-1.

«Κλείδωσε» τη νίκη

Ο Ατρόμητος φλέρταρε αρκετές φορές με το 3-1 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, χωρίς να το καταφέρει. Αρχικά ο Κλωναρίδης βρέθηκε πρόσωπο με το τέρμα στο 47’ σπαταλώντας την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και στο 50’ ο Μουνίθ από την άσπρη βούλα σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Στέφενς. Το πέναλτι «κέρδισε» ο Τζαβίδας από μαρκάρισμα του Γιοχού στα αριστερά της περιοχής. Ο νεαρός άσος των Περιστεριωτών χρειάστηκε να αποχωρήσει στο 59’  λόγω τραυματισμού, δίνοντας τη θέση του στον Κιάρτανσον. Ο Ισλανδός έκανε αισθητή την παρουσία του επιθετικά και συνδύασε το ντεμπούτο με γκολ στο 73’.  Ο Κλωναρίδης έβγαλε την τρίτη του ασίστ στο ματς με τον Κιάρτανσον να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με προβολή στο δεύτερο δοκάρι. 

Οι παίκτες του Ατρομήτου πανηγυρίζουν

Οι Κρητικοί ήταν ακίνδυνοι επιθετικά σχεδόν σε όλο το δεύτερο 45λεπτο. Ένα σουτ του Λάρσον στο 58΄ήταν η πρώτη απόπειρά τους για ισοφάριση, ενώ χρειάστηκαν να περάσουν περίπου 30 λεπτά για να απειλήσουν ξανά την εστία του Γιαννιώτη. Το σουτ του Νέιρα από τη γραμμή της περιοχής για λίγα μέτρα πέρασε άουτ και στις καθυστερήσεις ο νεαρός Θεοδοσουλάκης είδε τον αντίπαλο γκολκίπερ να διώχνει σε κόρνερ. 

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Κουέν, Κλωναρίδης (78’ Ροτάριου), Μουνίθ (67’ Έρλινγκμαρκ), Ρομπάιγ (79’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (58’ Κιάρτανσον). 

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στέφενς, Λάρσον, Γιοχού (56’ Βούρος), Γιαννούλης, Μπαλογιάννης (70’ Θοράριρσον), Μεγιάδο (70’ Στάικος), Ντιουσέ, Νέιρα, Μπουζούκης (57’ Μαρινάκης), Τοράλ, Ντίκο (81’ Θεοδοσουλάκης).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο