fbpx

Βόλος και Αστέρας Τρίπολης άνοιξαν με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν

Βόλος και Αστέρας Τρίπολης άνοιξαν με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν

Με ένα εντυπωσιακό 3-3, Βόλος και Αστέρας Τρίπολης μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο Πανθεσσαλικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

«Αγγλικό» ματς με ανατροπές στο σκορ και από τις δύο ομάδες, με τους Αρκάδες να μένουν ικανοποιημένοι αφού διαμόρφωσαν το τελικό 3-3 στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων με τέρμα του Μπαράλες.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημά του με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που βρήκαν πρώτοι δίχτυα χάρη σε ιδανική μπαλιά του Μπερτόλιο και υπέροχο πλασέ του Μπενίτο για το 0-1 στο 28’. Οι Βολιώτες έβγαλαν άμεσα αντίδραση και κατάφεραν πριν το φινάλε του ημιχρόνου, να ισοφαρίσουν με τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος. Ο φαν Βέερτ εκμεταλλεύτηκε το τακουνάκι του Άλχο και με ιδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 33’ για το 1-1 της ανάπαυλας.

Ο Βόλος ανέβασε τις γραμμές στο δεύτερο μισό, πίεσε ψηλά τον Αστέρα και αυτό ήταν κάτι που απέδωσε άμεσα. Στο 56’ ο Πάολο Φερνάντες συνεργάστηκε άψογα με τον Βίκτορ Φερνάντες με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάρουν το προβάδισμα ενώ εννιά λεπτά αργότερα ο Ντέλετιτς με ωραία προσποίηση και σουτ με το αριστερό, νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 3-1.

Η άμεση απάντηση των παικτών του Μεταξά τους βοήθησε να μείνουν μέσα στη διεκδίκηση του αγώνα. Στο 68’ ο Κόστα αξιοποίησε την ασίστ του Άλβαρες και μείωσε σε 3-2 ενώ η μεγάλη επιστροφή για τους Αρκάδες ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (8ο). Ο Μπαράλες εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην περιοχή του Βόλου και με κοντινή προβολή μετά το γύρισμα του Ατιένθα έγραψε το 3-3.

Βόλος (Τανκό): Κλέιμαν, Άλχο (82΄ Τάχατος), Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Ματίγια (57΄ Ουεαντρόγκο), Ντέλετιτς, Πάολο Φερνάντες (88΄Τσέλιος), Βίκτορ Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Πίτσου, Άλβαρες, Μουνάφο (71΄Σόνι), Στάνκο, Γκαρντάφσκι (61΄Σίτο, 79΄Γκαρθία), Μπερτόγλιο, Ριέρα (46΄Τιλίκα), Μπενίτο (61΄Μπαράλες).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο