fbpx

Ίντερ: Ο Ινζάγκι ξεκαθαρίζει πως ο Σκρίνιαρ θα μείνει

Ίντερ: Ο Ινζάγκι ξεκαθαρίζει πως ο Σκρίνιαρ θα μείνει

Ο Σιμόνε Ινζάγκι τόνισε πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση από την πλευρά της Ίντερ για την πώληση του Μίλαν Σκρίνιαρ.

Ο Ιταλός τεχνικός ξεκαθάρισε πως ο έμπειρος αμυντικός θα παραμείνει στο ρόστερ των “νερατζούρι” και τη φετινή σεζόν. Ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη έχει εκδηλώσει η Παρί Σεν Ζερμέν, με την ιταλική ομάδα να ξεκαθαρίζει πως θα παραχωρήσει τον Σκρίνιαρ, μόνο με πρόταση κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ινζάγκι δήλωσε χαρακτηριστικά: “Από σεβασμό στους φιλάθλους, δεν πρέπει να μιλάμε πια για μεταγραφές αλλά να επικεντρωνόμαστε μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Ο σύλλογος γνωρίζει ότι έχουμε πρόβλημα μετά την αποχώρηση του Αντρέα Ρανόκια και εργάζεται για να αποκτήσει έναν νέο παίκτη στην άμυνα”.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: “Πρέπει να στοχεύσουμε στην κορυφή. Χάσαμε τον Πέρισιτς που ήταν πολύ σημαντικός αλλά έκανε μια διαφορετική επιλογή. Φέραμε τον Λουκάκου πίσω και υπογράψαμε πολύτιμους παίκτες όπως οι Μχιταριάν, Ονανά, Μπελάνοβα και ο Ασλάνι που έχουν ποιότητα. Είναι υπέροχο να έχεις δύο τερματοφύλακες όπως ο Χαντάνοβιτς και ο Ονάνα, ο οποίος έχει τακτοποιήσει καλά. Είναι έξυπνος τύπος και θα έχει τις ευκαιρίες του. Είναι μια πολύ σημαντική επιλογή για το προσωπικό και εμένα”.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο