fbpx

Παναθηναϊκός-Σλάβια 1-1: “Έσβησε” το ευρωπαϊκό όνειρο του “τριφυλλιού”

Παναθηναϊκός-Σλάβια 1-1: “Έσβησε” το ευρωπαϊκό όνειρο του “τριφυλλιού”

Ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τη Σλάβια Πράγας στο “Απ. Νικολαΐδης” και έμεινε εκτός συνέχειας του Europa Conference League.

Οι “πράσινοι” άνοιξαν το σκορ με τον Σποράρ στο 58’, όμως οι Τσέχοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις (90+5’) με τον Γιουρέτσκα, μετά από λάθος του Καμπετσή. Το “τριφύλλι” είχε δοκάρι με τον Σποράρ στο 2’, καθώς επίσης και πολλά παράπονα από τη διαιτησία, σε ένα ματς που είχε τις ευκαιρίες για να ανατρέψει την ήττα του 2-0 από το πρώτο ματς. Πλέον, οι “πράσινοι” στρέφουν την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς η επιστροφή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από πέντε χρόνια ήταν σύντομη.

Οι “πράσινοι” μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και με τη βοήθεια των φιλάθλων τους, προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Σποράρ στο 2’ να σημαδεύει το δοκάρια από πλεονεκτική θέση, ενώ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι και αποβολή στο 40’, σε μαρκάρισμα του Μάντους πάνω στον Σένκεφελντ. Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει και στο 58’ οι Αϊτόρ και Χουάνκαρ συνδυάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Σποράρ, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα των “πράσινων”. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ρίσκαρε από εκείνο το σημείο και μετά. Στο 77’ άλλαξε τη διάταξη του “τριφυλλιού” σε 4-4-2 και οι “πράσινοι” πίεζαν για το γκολ, το οποίο θα έστελνε το ματς στην παράταση. Το λάθος του Καμπετσή στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, έδωσε τη δυνατότητα στη Σλάβια Πράγας να φέρει το ματς στα ίσια με τον Τζουρέτσκα και να βάλει τέλος στις ελπίδες του “τριφυλλιού” για να οδηγήσει την αναμέτρηση στην παράταση.

Διαιτητής: Πίτερ Μπανκς (Αγγλία)

Βοηθοί: Ντάνιελ Κούκ (Αγγλία), Γουέιντ Σμιθ (Αγγλία)

4ος διαιτητής: Ρόμπερτ Τζόουνς (Αγγλία)

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-3-3): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ (55’ Κουρμπέλης), Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος (77’ Καμπετσής), Πέρεθ, Τσέριν, Βαγιαννίδης (77’ Ιωαννίδης), Σπόραρ, Αϊτόρ (88’ Καρλίτος).

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ (Γίντριχ Τρπισόφσκι / 4-3-3): Μάντους, Ντούντερα (82’ Μάζοπουστ), Ούσου, Καχαράμπα, Ντόρλεϊ, Τραορέ (61’ Σεβτσίκ), Τιεχί, Χόλες, Σραντς, Λινγκρ (62’ Ούσορ), Ολαγίνκα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο