fbpx

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Γκαλτιέ περιμένει μια εξαιρετική σεζόν από τον Μέσι

Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ εμφανίστηκε σίγουρος, πως ο Λιονέλ Μέσι θα έχει μια εξαιρετική σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γάλλος τεχνικός δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νίκη 5-0 επί της Κλερμόν και για τα δυο γκολ, που σημείωσε ο Αργεντινός επιθετικός. Επίσης, δήλωσε πως ο Μέσι έχει πλέον προσαρμοστεί και τόνισε πως όταν επιστρέψει και ο Κιλιάν Εμπαπέ στην ενδεκάδα των Παριζιάνων, η ομάδα του θα είναι ακόμα καλύτερη στην επίθεση.

Χαρακτηριστικά, ο Γκαλτιέ δήλωσε: “Μιλήσαμε με τον Λιονέλ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ιαπωνία για να βεβαιωθούμε ότι είναι καλά. Έχει μια πολύ οξεία, πολύ ξεκάθαρη αίσθηση τακτικής. Βλέπει γρήγορα πού πρέπει να βρεθεί και πώς πρέπει να παίξει με τους συμπαίκτες του και όταν ο Λέο χαμογελάει, χαμογελάει και η ομάδα”.

Στη συνέχεια, ο Γάλλος προπονητής συμπλήρωσε: “Ο Λιονέλ, παίζει στο υψηλότερο επίπεδο εδώ και 17 χρόνια, είχε μια δύσκολη σεζόν την περασμένη σεζόν, έπρεπε να εγκλιματιστεί, έκανε μια αλλαγή στη ζωή του. Αλλά τα προηγούμενα χρόνια είχε τουλάχιστον 30 γκολ ανά σεζόν. Όσο λοιπόν έχει κάνει μια ολοκληρωμένη προετοιμασία και έχει τον προσανατολισμό του σε επίπεδο οικογένειας, συλλόγου και συνεργατών, δεν υπάρχει λόγος για τον Λιονέλ να μην κάνει μια εξαιρετική σεζόν. Όταν συνεργαστεί με τον Κιλιάν Εμπαπέ, θα έχει ακόμη μεγαλύτερη επιθετική δύναμη”.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο