fbpx

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπράιτον 1-2: Ο Τεν Χαγ έχει πολύ δουλειά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπράιτον 1-2: Ο Τεν Χαγ έχει πολύ δουλειά

Με το… αριστερό ξεκίνησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το φετινό πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε 2-1 από την Μπράιτον στο “Ολντ Τράφοντ.

Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην πίεση των πρώτων λεπτών και στη συνέχεια επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Ο Πασκάλ Γκρος σημείωσε δυο γκολ σε εννέα λεπτά (30’ και 39’). Οι “κόκκινοι διάβολοι” προσπάθησαν στο δεύτερο ημίχρονο να ανεβάσουν στροφές, με τον Έρικ Τεν Χαγ να ρίχνει στη “μάχη” και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τελικά, το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν το σκορ με το αυτογκόλ του Μακ Άλιστερ στο 67’. Από εκεί και μέχρι το τέλος του ματς δεν απείλησαν ουσιαστικά την αντίπαλη εστία. Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Μπράιτον επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην ιστορία των αναμετρήσεων των δυο ομάδων. Στα προηγούμενα 14 ματς, η Μπράιτον δεν είχε καταφέρει να φύγει με το “τρίποντο” από το “Ολντ Τράφοντ”.

Οι συνθέσεις:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα – Νταλότ, Μαγκουάιρ, Μαρτίνες, Σο (90′ Μαλάτσια) – ΜακΤόμινεϊ (78′ Φαν ντε Μπέικ), Φρεντ (53′ Κριστιάνο Ρονάλντο) – Σαντσο (90′ Ελάνγκα), Έρικσεν, Φερνάντες (90′ Γκαρνάτσο) – Ράσφορντ

Μπράιτον: Σάντσεθ – Φέλτμαν, Ντανκ, Γουέμπστερ – Μαρτς (90+ Κόλγουιλ), ΜακΆλιστερ, Καϊσέδο, Τροσάρ (75′ Λάμτεϊ) – Γκρος, Λαλάνα (75′ Μουέπου), Γουέλμπεκ (90+ Γιούνταβ)

Τα αποτελέσματα:

Παρασκευή 5 Αυγούστου

Κρίσταλ Πάλας-Άρσεναλ 0-2

Σάββατο 6 Αυγούστου

Φούλαμ-Λίβερπουλ 2-2
Μπόρνμουθ-Άστον Βίλα 2-0
Νιούκαστλ-Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0
Τότεναμ-Σαουθάμπτον 4-1
Λιντς-Γουλβς 2-1
Έβερτον-Τσέλσι 0-1

Κυριακή 7 Αυγούστου

Λέστερ-Μπρέντφορντ 2-2
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπράιτον 1-2
Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο