fbpx

Παράσταση από Νεϊμάρ και Μέσι

Παράσταση από Νεϊμάρ και Μέσι

Η Παρί Σεν Ζερμέν με πρωταγωνιστές τους Νεϊμάρ και Μέσι, φιλοδώρησε με πέντε γκολ (0-5) την Κλερμόν στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος. 

Με τον Νεϊμάρ να ανοίγει το σκορ και να μοιράζει τρεις ασίστ, αλλά και τον Μέσι να σκοράρει δις η Παρί Σεν Ζερμέν συνέτριψε την Κλερμόν εκτός έδρας με 5-0. Μάλιστα οι φίλαθλοι των γηπεδούχων φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Αργεντινού σούπερ σταρ, όταν ο τελευταίος με ανάποδο ψαλίδι διαμόρφωσε το τελικό 5-0. 

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ξεκίνημα για την ομάδα του στο γαλλικό πρωτάθλημα. Οι πρωτευουσιάνοι έκαναν ό,τι ήθελαν την αντίπαλη άμυνα και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα. 

Ο Νεϊμάρ άνοιξε το χορό των γκολ στο 9’ ύστερα από μία ακόμα έμπνευση του Μέσι, ενώ ο Βραζιλιάνος είχε συμμετοχή και στα υπόλοιπα τρία τέρματα της ομάδα του. Στο 26’ έβγαλε την κάθετη μπαλιά και ο Χακίμι με σουτ από τα δεξιά της περιοχής διπλασίασε τα γκολ της Παρί. 

Στο 39’ ο Μαρκίνιος εκμεταλλεύτηκε την άψογη εκτέλεση φάουλ του συμπατριώτη του και πέτυχε το 3-0. Ο Νείμάρ μοίρασε την τρίτη του ασίστ στο 80’ με τον Μέσι να ολοκληρώνει τη φάση με πλασεδάκι. Ο Αργεντινός έβαλε την υπογραφή του στη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν στο 86’ με ένα εκπληκτικό γκολ με ψαλιδάκι. 

https://youtu.be/uINDO9588cY
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο